EM-værterne fra Tyskland skal op i mod Grækenland i deres anden testkamp, inden det går løs om en uge. Dagens odds forslag har fokus på tyskerne, der bør vinde kampen ret sikkert.

KØB EM-PAKKERNE LIGE HER!

SKAL DU MED PÅ HEAVY BETTINGS FORRYGENDE EM-TOG?

Tyskerne skal lige i gang

Tysklands anden opvarmningskamp for EM 2024 finder sted i aften mod Grækenland i Mönchengladbach. Julian Nagelsmanns hold startede med en uafgjort mod Ukraine og venter stadig på nøglespillere som Antonio Rüdiger og Toni Kroos. De vil gerne levere en stærk præstation med EM 2024 lige om hjørnet.

SIGN DIG OP HOS EXPEKT OG SPIL DAGENS SPILFORSLAG HER

MØD EM-EKSPERTERNE THE SMART MONEY OG NICLAS TÜCHSEN HER!

Grækerne skal kigge framad

Grækenland nåede næsten EM, men tabte til Georgien i play-off finalen. De har vist betydelige fremskridt under Gus Poyet og bliver en stærk test for Tyskland på fredag. Som 2004-mestre vil de gerne vise deres udvikling, selvom de ikke deltager i sommerens turnering.

EM 2024 FEBEREN ER OVER OS – DET BLIVER CRAZY

SIGN OP HOS UNIBET HER OG SPIL DAGENS SPILFORSLAG HER

Dagens oddsforslag med Heavy Betting

EM-værterne leverede en fornuftig indsats mod Ukraine den anden dag, hvor man burde have vundet kampen ret sikkert, men fik bare ikke hul på bylden: Dette forventer vi, de gør i aften mod et lidt svagere græsk mandskab. Dog kan grækerne godt bide fra sig defensivt, så vi forvente rikke en målfest. Tyskland vinder + under 3,5 mål til odds 2,14 hos Unibet er godkendt til dagens odds forslag.

ODDS 100 – RAMMER VI DET IGEN FOR DIG?

FØRSTE ODDSBOMBE ER UDE TIL EM – KØB DIN PAKKE NU!