Spilprodukter

Hvilke SMS spilforslag, skal du købe her hos Heavy Betting? Her har du oversigten over, hvilke produkter og hvad de dækker, så du bliver klædt bedre på.

KØB SPILPRODUKTERNE OG FÅ DE BEDSTE ODDS HER

Kortpakken

Eksperterne bag vores populære kortpakke, der sender spilforslag på diverse kort-varianter, er Ole Selchau, Torben Vognsen og Andreas Olsen

Du kan få 10, 20, 50 eller 100 bets, hvor den billigste pakke koster 89,- (10 spil)

Pizza-pakken

Pizza-pakken vil dække odds 7.50 og højere og være et makkerskab mellem manden, der opfandt pizzabet-udtrykket, men desværre ikke fik taget patent på det The Smart Money, og Zorro.

Special-pakken

Special-pakken vil byde på alle mulige specialspil op til odds 7.50 (undtagelsvist lidt højere) – det kan være målscorer-spil, hjørnespil og andet. Og den vil blive håndteret af Ole “Zorro” Selchau og Torben Vognsen i fællesskab.

The Smart Money (Serie A+ NFL)

Langbold fra USA, og delikatesser fra den bedste fodboldrække i Italien, hvor der bliver serveret både burger, pizza og pasta. The Smart Money har længe været en del af Heavy Betting, og kommer altid med fede spilforslag.

Kier (Ishockey) 

Spilforslag fra Metalligaen hos Kier, der har fulgt med i den bedste danske række i flere år. Her får man i den grad værdi for pengene.

Aceserve (Volleyball)

Her bliver der virkelig gået i dybden indenfor Volleyball, specielt de danske ligaer er der styr på, men der kommer også specialspil fra Europa.

Zorro

Heavy Betting-veteranen kommer med flere spilforslag fra en række ligaer.

KØB SPILPRODUKTERNE OG FÅ DE BEDSTE ODDS HER