EM banker for alvor på døren, når bolden ruller i Tyskland næste fredag. Vi har allerede smidt to SMS-pakker ud til jer, og nu har du muligheden for at få dem kvit og frit. Det eneste du skal gøre, at signe op hos SpreadEx via linket herunder.

SIGN DIG OP HOS SPREADEX HER OG FÅ EM-PAKKERNE GRATIS!

Hvordan får du EM-pakkerne gratis?

  • Du SKAL bruge linket ovenover i den gule bjælke. Herefter signer du op til SpreadEx, og så skal du herefter sætte et spil på mindst 50 kroner på Danmarks kamp mod Sverige i aften.
  • – send et billede af dit spil på mail til heavybetting@hotmail.com, så sørger vi for, at du bliver sat op til de 2 x 20 SMS spil og kommer med i den lukket EM-gruppe (værdi 398,-)
  • Ydermere får du også adgang til vores lukket Spreadex-gruppe, hvor der ofte kommer gratis Spreadex-spil fra eksperterne….så sent som forgårs, hvor der blev sendt guld til vores brugere i den gruppe.

Hvad skal du så spille på?

Hvis du er i tvivl om, hvad du skal spille til Danmarks venskabskamp mod Sverige i aften, så har vi et spilforslag lige her.

Vi har ikke den store tiltro til et underholdende opgør mellem de to naboer. Danmark har ikke ligefrem et eksplosivt hold med sig, og det samme kan man også mene om Sverige, der dog har et par glimrende offensive esser. Men ellers er det to lverpostejsmandskaber, og derfor forventer vi også en kedelig kamp.

X ved pausen til odds 2,15 er et glimrende spil. Derudover kan man også smide en lille mønt på 0-0 efter første halvleg til odds 3,00. Odds er fundet hos SpreadEx.

MØD EM-EKSPERTERNE THE SMART MONEY OG NICLAS TÜCHSEN HER!

FØRSTE ODDSBOMBE ER UDE TIL EM – KØB DIN PAKKE NU!

EM 2024 FEBEREN ER OVER OS – DET BLIVER CRAZY

ODDS 100 – RAMMER VI DET IGEN FOR DIG?