Heavy Bettings historie

Heavy Betting startede den 20. januar 2012 med Steen O.G. og Dan Rachlin som betting-værter på DK4. TV-delen sluttede efter VM-slutrunden i 2014, hvorefter det blev en hjemmeside. Her fødtes blandt meget andet web-TV, et af vores varemærker, og vi begyndte for alvor at skabe et community omkring betting.

Heavy Betting er et seriøst foretagende, hvor vi er fokuseret på at finde de bedste odds. Vi værner om vores troværdighed og dygtighed, som der ikke kan sættes en finger på vores spilforslag.

Vi vil gerne være den dygtigste, danske bettingside. I den ”gamle” hjemmesides struktur leverede vi 9.132 spilforslag med en tilbagebetaling på 105,3% – det er flotte tal, vi er stolte af, og som vi ikke har set matchet af nogen dansk betting-side.

Så du skal vide – intet bliver fejet ind under gulvtæppet her, og vi står inde for, hvad vi leverer af odds forslag.

Men hos os er vi ikke tilhængere af sovepuder. Sammen med vores dygtige og erfarne eksperter bevæger vi os konstant fremad i bestræbelserne på at finde maksimal værdi til vores kunder og brugere – og det vil vi blive ved med.

Men det vil også blive gjort med et smil på læben – for der skal være plads til lir-faktoren i betting, så du vil nok møde en del humor på Heavy Bettings platforme. Det er sundt midt i et hårdt betting-game.

Og som vi sagde fra starten, ”Vi gør dig rigere på den sjove måde”.