Det bliver en kæmpekamp mellem Manchester på Old Trafford tirsdag aften, hvor vi har et vildt odds til dig!

SIGN DIG OP HOS SPREADEX OG FÅ DIN VELKOMSTBONUS HER

ODDS 120 TIL DIG PÅ SLOVAKISK TORDENDRØN

Du kan tænke det er glade vanvid med at anbefale et vildt odds 120, men med tanke på at FC København-floppet Koumar Babacar giver 50 på frispark, så har altså vi fin værdi i Denis Vavro gør det, som rent faktisk sparker frispark for FCK, og som har scoret to gange direkte på frispark siden 2022.

Han sparker som en hest, og ligger bolden tilpas langt ude, så er det altså Vavro, som skyder, hvilket han også gjorde i sidste sæson i Champions League.

Med en rystende usikker Onana i målet, og et United-forsvar der giver mange dumme frispark væk, så er odds 120 hos Danske Spil altså et glimrende værdispil, og fortjener en omgang fish’n’chips.

TRE FRISKE EM-FREDAGSFIDUSER TIL DIG

HØJLUND GØR DET GRIMME VED FCK I EN ÅBEN KAMP

Rasmus Højlund har ikke marginalerne på sin side, når det kommer til Premier League, men sagen er en helt anden i Champions League, hvor danskeren har scoret i begge gruppekampe.

Og det ville være enorm svært at forestille sig andet, end knægten er topmotiveret efter at score mod sit gamle hold.

Alt andet lige skal odds 1,90 hos Unibet på han kommer på måltavlen være et glimrende spil.

SIGN OP HOS UNIBET HER OG FÅ DIN VELKOMSTBONUS

Og det ligger så op til vores sidste spil til braget på Old Trafford.

FC København har scoret imod Bayern München og Galatasaray i gruppespillet, og har gjort det rigtig godt i de to kampe, og møder en noget svækket United-defensiv, der slet ikke har leveret denne sæson. Hjemmeholdet har spillet 12 kampe denne sæson, hvor man har holdt buret rent 2 gange… Det er mildest talt ikke imponerende, så FC København bør have fine chancer for at score.

Odds 1,91 hos NordicBet er accepteret hos os.

5 FRANSKE FRISTELSER FOR FANDEN