SIGN DIG OP HOS SPREADEX OG FÅ DIN VELKOMSTBONUS HER

Leveret i samarbejde med SpreadEx, alle gratis spilforslag er med odds fra selvsamme bookmaker.

Holland skal lave point mod Frankrig!

Frankrig har været helt ustyrlige i EM-kvalifikationen med fem sejre i fem kampe. Det kan Holland, der er vært for aftenens møde med franskmændene, ikke bruge til ret meget. De er nemlig presset til at tage point fra de stærke franskmænd.

Holland er på andenpladsen med ni point. Det samme har Grækenland, der møder Irland ude. En græsk sejr vil sætte Holland under stort pres, hvorimod en irsk sejr vil sende irerne tilbage i striden om andenpladsen. Derfor har Holland virkelig brug for point for at holde sig inde i varmen om andenpladsen.

Heavy Bettings gratis spilforslag: Det er godt nok ikkenogen nem kamp at lave en anbefaling på. Det er på papiret to rigtig stærke hold, og man kan godt argumentere for, at det er en kamp, som står godt til gæsterne. Dog er oddset på, at hjemmeholdet får point lidt for flot til, man ikke smider anbefalingen i den retning. 1X til 1,61 er godkendt.

NU STARTER MIRAKELJAGTEN – TRE GRATIS SPILFORSLAG TIL DIG

Sidste udkald for Irlands grønne håb!

Irland er havnet i en vanskelig kvalifikationsgruppe med blandt andre Frankrig, Holland og Grækenland. Derfor har irerne kun tre point efter fem kampe, men det grønne håb er endnu ikke slukket.

De møder i aften Grækenland i Dublin. Grækerne har ni point, men da Holland samtidig møder Frankrig, så kan en fransk sejr åbne gruppen for irerne. I så fald vil Holland have ni point, grækerne det samme, og Irland med en sejr stå med seks point og et lille håb. Men det er sidste udkald for irerne i aften mod et græsk hold, der ikke har scoret i de seneste to kampe.

Heavy Bettings gratis spilforslag: Det er ikke to hold, som er ovenud begejstret for at spille fodbold langs gulvtæppet. Og det huer slet ikke irerne, de skal skabe kampen selv, hvilket Danmark blandt andet har nydt godt af tidligere. Forvent en noget sløj fodboldkamp, hvor vi ikke bliver underholdt med mål. Under 0,5 mål i første halvleg til 2,20 er anbefalingen herfra.

STOR NYHED – HEAVY BETTING LANCERER MOBILAPP TIL JER

Belgien og Østrig kan sætte Sverige af!

Østrig byder Belgien velkommen i aften i Wien i et topopgør i EM-kvalifikationen. Begge hold har 13 point, så det er en duel om førstepladsen. Men vi er nødt til at medregne tredjepladsen her.

Her finder vi Sverige med sølle seks point for fem kampe. Det samme antal kampe som Østrig og Belgien, men altså med hele syv points afstand. Sverige sidder over i denne runde, og skulle det nu ske, at Østrig og Belgien deles, så vil de være otte point efter med bare tre kampe tilbage og dermed stort set sat af.

Heavy Bettings gratis spilforslag: Puha, det er også en svær kamp. Belgien bør vinde denne kamp forholdsvis sikket, så imponerende er Østrig heller ikke. Men holdet er uden Kevin de Bruyne, og man kan leve med uafgjort. Derfor bør kampen ikke være så åben igen, da hjemmeholdet har svært ved at skabe løjerne selv. Under 2,5 mål til 1,80 er godkendt.

SIGN DIG OP HOS SPREADEX OG FÅ DIN VELKOMSTBONUS HER