Der venter to dramatiske fodboldbrag i Manchester og Brøndby i dag, hvor der burde blive smæk for skillingerne.

Leveret i samarbejde med SpreadEx, alle dagens spilforslag er med odds fra selvsamme bookmaker.

SIGN DIG OP HOS SPREADEX OG FÅ DIN VELKOMSTBONUS HER

Hvilket Manchester vinder i Manchester?

Hvilket Manchester vinder i Manchester? Så er der derby i Manchester! Manchester United er værter og byder velkommen til Manchester City i en nabostrid i Premier Leagues førende fodboldby.

Siden oprettelsen af Premier League har det ene eller andet hold i Manchester samlet vundet 20 mesterskaber. Men der er i øjeblikket ikke meget balance i regnskabet mellem de to klubber. Manchester City har igen lagt sig godt frem i feltet og ligner favoritten til titlen.

Manchester United kan slet ikke få spillet til at hænge sammen, hvorimod Haaland og co. bare bomber derudaf. De seneste fire opgør mellem de to Manchester-giganter er gået over 2,5 mål.

Dagens spilforslag fra Heavy Betting: Det svinger bare ikke for Manchester United, der har for mange udskiftninger i startopstillingen til at være stabile. City mangler naturligvis stadig Kevin de Bruyne, men holdets koncept er langt mere fasttømret end Uniteds. Disse kampe har deres eget liv, men værdien er på Manchester City. Odds 1,75 på de vinder kampen, er godtaget,

TRE FRISKE SUPERLIGAFIDUSER TIL DIG FRA OS

Giv os så det brag i Brøndby!

Søndag aften byder Brøndby FC Nordsjælland velkommen. En duel om at hænge på FCK helt fremme, og lad bare kampen mellem nummer tre og fire blive et stort brag.

De seneste ti kampe er fordelt ligeligt mellem dem med 5-0-5 og et målsnit på 2,9, og de to seneste møder har set henholdsvis fire og seks mål.

Så kom bare med underholdningen! Kampens signalværdi er ikke til at tage fejl af. Begge hold vil gerne med helt frem i bussen, hvorfor ingen af dem har råd til at snuble.

Vil det dæmpe kampen? Eller give os et fyrværkeri af et brag?

Dagens spilforslag fra Heavy Betting: Brøndby er altså en smule undervurderet af bookmakerne, og derfor kigger vi også deres vej. FC Nordsælland fik en sjældent udesejr mod kriseramte Viborg sidste weekend, men spillede også en forholdsvis lang europæisk-udekamp i torsdags, så de kan være presset på fysikken. Vi tager den forsigtige variant, hvor vi spiller Brøndby vinder, men pengene tilbage ved uafgjort til flotte odds 1,80.

BLIVER DRØMMEN SLUKKET FOR MINIPUTTERNE?

SIGN DIG OP HOS SPREADEX OG FÅ DIN VELKOMSTBONUS HER