Leveret i samarbejde med SpreadEx, alle dagens spilforslag er med odds fra selvsamme bookmaker.

SIGN DIG OP HOS SPREADEX OG FÅ DIN VELKOMSTBONUS HER

FC Nordsjælland befinder sig på andenpladsen i Conference-gruppe H, en position der sikrer dem adgang til næste runde. Ikke desto mindre kan FCN ikke undervurdere aftenens kamp mod Spartak Trnava. Værterne har endnu ikke hentet point og er derfor nødsaget til at gå efter sejren.

FCN har tre point på kontoen, men det samme har Ludogorets på tredjepladsen. Bulgarske Ludogorets står over for Fenerbahce i Istanbul. Det tyrkiske storhold har allerede sikret sig seks point og kan med endnu en sejr stort set garantere deres avancement til næste runde.

Derfor er det afgørende, at FCN ikke fejler i aftenens kamp, men i stedet sikrer sig de tre point mod gruppe-bundproppen. Dette vil sætte dem i en stærk position i kampen om andenpladsen og forhindre dem i at tage hjem med tabte point, hvilket ville åbne op for spændingen i gruppen.

Dagens spilforslag fra Heavy Betting: FC Nordsjælland lukkede godst nok et mål ind mod Ludogorets, men derudover var der styr på det i forsvaret. Hjemmeholdet er ikke noget særlig stort hold, så de danske gæster bør vinde kampen. Vi anbefaler, de vinder kampen til 0 til odds 2,75.

VI SERVERER CHAMPIONS LEAGUE-PIZZAEN TIL DIG – ODDS 120!!!

Sidste udkald for miniputter!

Der var stor jubel, da både det islandske Breidablik og Klaksvik fra Færøerne kvalificerede sig til Conference League. Dette kastede et romantisk skær over fodboldturneringen, idet små hold pludselig fik chancen på den store scene.

Ikke desto mindre er hverdagen nu kommet, og de to miniputter er tæt på at ryge ud af turneringen. Breidablik har indtil videre tabt begge deres kampe, og de står over for en svær opgave i aften mod det belgiske hold Gent. Med en sejr kan Gent nå op på syv point, og det ville være et næsten uoverstigelig hindring for det islandske hold.

LIDT AT LUNE SIG PÅ TIL AFTENENS CHAMPIONS LEAGUE-BRAG

Klaksvik har lidt bedre kort på hånden. De møder Ljubljana derhjemme, et hold der endnu ikke har opnået point. Klaksvik har formået at hente et enkelt point. Gruppen ledes dog af Slovan Bratislava og Lille med henholdsvis seks og fire point. Da de to hold mødes et andet sted, har Klaksvik brug for at sikre tre vigtige point i aften, hvis de skal have en chance i de sidste kampe i gruppen.

Dagens spilforslag fra Heavy Betting: Gent bør gøre kort proces mod Breidablik, som slet ikke har fundet melodien i gruppespillet. Gent vinder til 0 til odds 1,83 prøves. Det ligner en råkold aften i Torshavn, hvor vindguderne kigger forbi. Derfor forvent ikke nogen skøn fodboldkamp, derfor bør X ved pausen til 2,10 prøves. Værterne må vente med at satse til anden halvleg.

SIGN DIG OP HOS SPREADEX OG FÅ DIN VELKOMSTBONUS HER