Conference League-finalen står mellem Olympiakos og sidste års tabende finalister fra Fiorentina. Vi ser frem til en underholdende kamp, hvor vi forventer at målene kommer i aften.

EM 2024 FEBEREN ER OVER OS – DET BLIVER CRAZY

SIGN DIG OP HOS EXPEKT OG SPIL HER

Bemærkelsesværdig vej til finalen

Olympiakos har haft en bemærkelsesværdig rejse til UEFA Europa Conference League-finalen. Efter at være blevet elimineret fra Europa League, kom de stærkt tilbage og besejrede Ferencváros, Maccabi Tel Aviv og Fenerbahçe. I semifinalerne mødte de Aston Villa og sikrede en imponerende samlet sejr på 6-2, hvor Ayoub El Kaabi spillede en afgørende rolle med fem mål. Dette bliver deres første store europæiske finale, 64 år og 259 dage efter deres første europæiske kamp.

SIGN OP HOS UNIBET HER OG SPIL HER

Får de revanche?

Fiorentina har også haft en udfordrende vej til finalen. Efter at have nået Europa Conference League-finalen sidste sæson og tabt til West Ham, er de opsatte på at gå hele vejen i år. De besejrede Rapid Wien i play-off runden for at kvalificere sig til gruppespillet og overvandt Twente i kvalifikationen. I semifinalen mod Club Brugge sikrede de sig en samlet 4-3 sejr, hvor Lucas Beltráns sene straffespark i anden kamp var afgørende. Dette bliver Fiorentinas sjette finale i en stor europæisk turnering.

NY DANSK BOOKMAKER: CAMPOBET ER DEN NYE BETTINGDRENG I KLASSEN!

Spændende finale venter

Finalen mellem Olympiakos og Fiorentina på AEK Arena i Athen bliver spændende. Fiorentina har mere erfaring med europæiske finaler og er ubesejrede i deres sidste 13 kampe i europæisk turnering, hvilket kan give dem en fordel. Olympiakos har fordelen af “hjemmebane”, men historisk set har de seneste fire hold, der har spillet på hjemmebane, tabt. Fiorentina betragtes som favoritter på grund af deres erfaring og ubesejrede stime, men Olympiakos’ stærke præstationer og støtte fra hjemmepublikumet kan gøre forskellen.

SIGN DIG OP HOS SPREADEX HER OG SPIL HER

EM 2024 FEBEREN ER OVER OS – DET BLIVER CRAZY

Dagens spilforslag fra Heavy Betting

Vi forventer en hæsblæsende kamp, hvor begge mandskaber vil frem på banen. Olympiakos vil elsker at vinde på deres rivaler AEK Athens hjemmebane, og må have stor opbakoning generelt. Omvendt kan vi godt lide Fiorentinas offensiv, så vi kigger på at begge hold får scoret. Kommer begge hold på tavlen får vi odds 1,87 hos Betfair med det udfald. til denne spændende finale