Problemerne er mange for Erik ten Hag i Manchester United, og de fortsætter i aften, når Chelsea gæster. Dagens spilforslag har fokus på to Premier League-kampe med nogle solide odds forslag.

Leveret i samarbejde med SpreadEx, alle dagens spilforslag er med odds fra selvsamme bookmaker.

SIGN DIG OP HOS SPREADEX OG FÅ ET GAVEKORT PÅ 200 KRONER TIL JUST EAT

Storkamp på Old Trafford uden profiler

Manchester United tager onsdag aften imod Chelsea på Old Trafford, en kamp hvor begge hold mangler mange profiler. Det kriseramte hjemmehold er blandt andre uden Casemiro, Eriksen samt Martinez.Mason Mount får heller ikke et gensyn med sin tidligere klub. Chelsea har på deres side ikke nøglespillere som Chilwell og Gallagher med.

HER FORTSÆTTER PENGEREGNEN OVER JER

Manchester United kan modsat Chelsea dog varme sig på vinterkulden med statistikken. De har blot tabt én af de seneste 11 hjemmekampe mod London-holdet

Dagens spilforslag fra Heavy Betting: Det sejler i United med spillere, der bliver lækket historier om en trup, der ikke stoler på Erik ten Hag, og svigtende præstationer på banen. Omvendt blæser der mere positive vinde i Chelsea, så de bør kommer fra Old Trafford med alle tre point. Vi vælger dog den lidt konservative variant, hvor man får pengene tilbage ved uafgjort. Chelsea vinder – uafgjort intet bet, odds 1,83.

SIGN DIG OP HOS SPREADEX OG FÅ ET GAVEKORT PÅ 200 KRONER TIL JUST EAT

Fælder Aston Villa Manchester City?

Manchester City har ikke vundet i tre kampe i træk, hvilket er ret uvant for de lyseblå. Spørgsmålet er, om de bryder den negative stime i aften, eller om der bliver flere ridser i lakken?

De er nemlig uden den karantæneramte og vigtige Rodri til turen til Birmingham, hvor Aston Villa venter. Derudover bliver det heller ikke et gensyn med den tidligere klub for Jack Grealish, der også sidder i skammekrogen. Aston Villa ligger blot et point efter Manchester City efter en stærk åbning på sæsonen og indtager fjerdepladsen.

TIRSDAGSLÆKKERIER TIL DIG MED DAGENS SPILFORSLAG

De kan med en sejr over de lyseblå overhale dem og tage tredjepladsen.

Dagens spilforslag fra Heavy Betting: Det er godt nok ikke nemt, at skulle imod Manchester City, men de er uden deres måske vigtigste spiller i Rodri, og det må bare sende værdien mod Aston Villa. City kan sagtens vinde denne kamp, men det bør blive tæt, og vi er på hjemmeholdets side her, som får point. Vi anbefaler Aston Villa handicap +1. odds 2,20.

SIGN DIG OP HOS SPREADEX OG FÅ ET GAVEKORT PÅ 200 KRONER TIL JUST EAT