Dagens spilforslag har nogle tirsdagslækkerier med sig, når Premier League har midtuge runde. Vi har fundet nogle odds forslag, du kan bruge til din tipskupon.

Leveret i samarbejde med SpreadEx, alle dagens spilforslag er med odds fra selvsamme bookmaker.

SIGN DIG OP HOS SPREADEX OG FÅ ET GAVEKORT PÅ 200 KRONER TIL JUST EAT

Kan Wolves klare sig uden chanceskaber?

Wolves har tabt tre af de seneste fire kampe og skal i dag rejse sig mod det trængte Burnley. Værterne har dog ikke tabt på deres eget græs i de seneste fire kampe, men spørgsmålet er, om de kan klare sig uden Neto, der har lagt op til syv mål?

HER FORTSÆTTER PENGEREGNEN OVER JER

Burnley vandt over det kriseramte Sheffield United i sidste runde, men ellers er der ikke meget at glæde sig over for The Clarets, der har haft en svær start på tilværelsen i Premier League, hvilket ofte har resulteret i en del mål. Syv af de seneste otte kampe, hvor Burnley har været involveret, er endt med over 2,5 mål.

Dagens spilforslag fra Heavy Betting: Begge hold vil egentlig gerne spille med bolden, og har en forholdsvis fasttømret spillestil på dette tidspunkt af sæsonen. Derfor lugter det af en underholdende kamp her, hvor begge mandskaber kommer på tavlen. Det får du odds 1,83 på.

SIGN DIG OP HOS SPREADEX OG FÅ ET GAVEKORT PÅ 200 KRONER TIL JUST EAT

Arsenal skal køre kamp sikkert i mål

Hvis Arsenal skal være en del af guldstriden, så skal en udekamp mod Luton vindes. Det er David mod Goliat, men med til historien hører denne gang, at David – Luton – er ekstremt hårdt ramt af skader. I lørdagens kamp mod Brentford gik to stoppere ude med skader, hvorfor manager Rob Edwards nu må ændre på formationen for at tilgodese de få forsvarsspillere, som han har til rådighed.

SUPERLIGA-SØNDAG SPECIAL MED EXPEKT

Arsenal vandt i weekenden over Wolves og har blot tabt en af de sidste 15 ligakampe. De ligger nummer et med 33 point mod Lutons blot 9. Der kan ikke være den store tvivl om rollefordelingen i aften på Kenilworth Road, hvor værterne virkelig vil være undertippede.

Dagens spilforslag fra Heavy Betting: Luton gør det overraskende godt, når man tænker på klubbens størrelse. Men de kommer til kort i aften, men de behøver ikke få en snitter. Arsenal har været lidt mere pragmatiske på det seneste, og de går ind i et hårdt kampprogram, så de bør ikke give alt, de har.
Arsenal vinder + under 3,5 til odds 1,90 er godkendt herfra

SIGN DIG OP HOS SPREADEX OG FÅ ET GAVEKORT PÅ 200 KRONER TIL JUST EAT