Har du ikke en Spreadex-konto så sign up via dette link

https://spreadex.dk/?tid=599823

Vi har fundet 3 gratis kvalitetsspil til dig denne lørdag, 2 på Faste Odds og 1 på spreadbetting, som du kan bruge til lørdagens tipskupon.

Husk at hvis du signer op via linket ovenfor, så kommer du ind i vores gruppe SpreadXclusive, hvor der er endnu flere kvalitetsspil fra eksperter og brugere.

DET ER HER – DU SKAL VÆRE MED FOR TIDEN

Alt du skal gøre er at sætte op til 1000 kr ind, sætte et spil for min. 50 kr og sende os en mail på heavybetting@hotmail.com med et billede af spillet.

SPIL 1: REAL MADRID-VALENCIA, KICK OFF 21.00 Valencia bookings: KØB 31 (Spreadbetting)

Efter al balladen om Vinicius Jr. og racismeanklager kan den her kamp tænde af, og vi noterer os at Valencia fik 5 gule og gult/rødt i de to seneste indbyrdes. 3 gule og vi har break even, resten overskud. OBS: 0 gule og vi taber indsats x 31 men det ser vi ikke helt komme…

Sign up HER ➡️https://spreadex.dk/?tid=599823

SPIL 2: MANCHESTER UNITED-LUTON, KICK OFF 16.00 Begge hold scorer @1.83 (Faste Odds – ned til 1.72)

Vi ser United vinde en nødvendig sejr men deres forsvar er virkelig skidt kørende og giver for meget væk, samtidig med at Luton har scoret i 6 af seneste 7 PL-kampe. Cue 3-1, all good.

FØRST TIL MØLLE – FÅ DIT GAVEKORT TIL JUSTEAT HER

SPIL 3: CRYSTAL PALACE-EVERTON, KICK OFF 16.00 Under 0.5 mål ved pausen @2.50 (ned til 2.20)

To hold, der ikke har deres forcer i det offensive spil. Det er to managers, der sværger til disciplin og organisation, så det er svært at se, vi får en underholdende kamp her. Fint odds.