SÆRLIGT TILBUD TIL ALLE SPREADEX-KUNDER, NYE SOM GAMLE, SOM HAR OPRETTET SIG VIA. HEAVY BETTING

Sæt 200 kr. på et bet i FC København – Manchester United kampen hos SpreadEx.

Send et billede af spillet til os på mail / heavybetting@hotmail.com / så er der gavekort til de første 25 brugere på 200,- til JustEat 🍕 som rammer vores mailboks. Længere nede i artiklen, kan du se, hvad vi anbefaler.

Har du ikke en SpreadEx-konto, så opretter du dig i dette link:

SIGN DIG OP HOS SPREADEX OG FÅ ET GAVEKORT PÅ 200 KRONER TIL JUST EAT

NU SKAL DU MED PÅ SPREADEX-TOGET – ODDS 55,5 RAMT

FC København skal i aften op imod Manchester United i Champions League. Løverne har brug for tre point, hvis de virkelig skal drømme om at gå videre, og det siges ofte, at FCK er stærke på eget græs i europæisk sammenhæng.

Dette er også korrekt, når man betragter, hvor sjældent de taber på hjemmebane. Hvis vi ser på de seneste ti kampe i Parken i europæisk konkurrence, har FCK kun tabt to af disse kampe derhjemme. Det var mod PSV i Conference League og senest mod FC Bayern.

Men de har også kun vundet to af de ti kampe. Hele seks kampe er endt uafgjort, hvilket er imponerende, når man tænker på modstanderne, såsom Manchester City, Sevilla og Dortmund. Disse er ganske stærke modstandere for et dansk hold.

VI ELSKER CHAMPIONS LEAGUE – HER FÅR DU TRE SPILFORSLAG

Men i aften kan et uafgjort resultat ikke rigtigt bruges til noget. Så den roste statistik bør faktisk have endnu et positivt kapitel tilføjet, et af de helt gode kapitler.

Dagens spilforslag fra Heavy Betting: United er bare ikke gode for tiden, og det er tydeligt, de mangler mange af deres bedste spillere i opbygningsspillet. Der bliver tryk på i Parken, og gæsterne har været nemme at påvirke, når de spiller på udebane. Værdien er på FC Købehavn, så vi anbefaler dobbeltchancen til odds 2,05.

SIGN DIG OP HOS SPREADEX OG FÅ ET GAVEKORT PÅ 200 KRONER TIL JUST EAT