SIGN DIG OP HOS SPREADEX OG FÅ DIN VELKOMSTBONUS HER

Leveret i samarbejde med SpreadEx, alle dagens spilforslag er med odds fra selvsamme bookmaker.

Bliver Arsenal barberet i Sevilla?

Arsenal tager til Spanien som gruppens nummer to før mødet med Sevilla. Gunners har tre point mod spaniernes to. Gruppen toppes af de franske Lens med fire, og franskmændene spiller mod bundproppen PSV. Sevilla spillede 1-1 mod Real Madrid forleden og har ikke tabt hjemme de seneste fem kampe, men billedet snyder en smule.

Sevilla har nemlig blot vundet én af de fem hjemmekampe på Ramon Sanchez Pizjuan. Arsenal kæmpede sig tilbage fra 0-2 til 2-2 på Stamford Bridge i weekenden, og hvis de får point her, så vil det være et stort skridt væk fra barberstolen i Sevilla.

Dagens spilforslag fra Heavy Bettings : Arsenal har tur i den, og spiller noget forrygende fodbold under Arteta, og Sevilla er på en eller anden måde allergisk overfor Champions League. Selvom hjemmebanefordelen plejer at være stor i det spanske, så slår den først igennem i Europa League. En Arsenal-sejr til 1,75 kan forsvares.

VI SERVERER CHAMPIONS LEAGUE-PIZZAEN TIL DIG – ODDS 120!!!

Sidste udkald for Union?

Selvom vi kun har nået tredje spillerunde i Champions League, ser det allerede ud til at være sidste udkald for sensationsklubben Union Berlin. I aften møder de de italienske mestre Napoli på hjemmebane på Alte Försterei.

Union Berlin, med Frederik Rønnow i buret, har endnu ikke fået point efter to kampe, mens Napoli har tre point. Disse to klubber mødes igen i returkampen, hvilket gør aftenens kamp afgørende for Union Berlin. Gruppen toppes af Real Madrid med seks point.

5 FRANSKE FRISTELSER FOR FANDEN

De spanske storklubber møder samtidig Braga i Portugal og forventes at bevare førstepladsen i gruppen. Hvis Union Berlin ønsker at kæmpe om andenpladsen, er det afgørende, at de henter point mod Napoli.

Dagens spilforslag fra Heavy Bettings: Ja, det er en stor mundfuld for Union Berlin, men de skal ikke være helt uden chancer i denne kamp. Det er naturligvis noget rod, de ikke spiller på deres normale hjemmebane, men Napoli har gang med mærkelig sæson, og er for store favoritter her. 1X til 1,85 er et rigtig fint spil.

SIGN DIG OP HOS SPREADEX OG FÅ DIN VELKOMSTBONUS HER