Vi elsker Champions League, og derfor smider vi da også tre gratis spilforslag ud til kampene i aften, hvis du mangler lidt inspiration til din tipskupon.

Leveret i samarbejde med SpreadEx, alle dagens spilforslag er med odds fra selvsamme bookmaker.

SIGN DIG OP HOS SPREADEX OG FÅ ET GAVEKORT PÅ 200 KRONER TIL JUST EAT

Punkterer Dortmund engelske Newcastle?

Efter en flot 1-0 sejr over Arsenal skal Newcastle igen ud i en storkamp. Denne gang gælder det udekampen mod Dortmund. Tyskerne vandt i sidste runde på St. James Park, hvilket betyder, at begge klubber nu har fire point.

Dermed kan en sejr til værterne virkelig påvirke Newcastles drømme om at gå videre. Englænderne har dog ikke tabt i de seneste fem udekampe, men har kun vundet to af dem. Dortmund fik en lærestreg i weekenden, da FC Bayern besejrede dem 4-0, og de vil helt sikkert ikke bryde sig om at lide et hjemmebanenederlag for anden kamp i træk.

Dagens spilforslag fra Heavy Betting: Det er godt nok svært at se, hvorfor Newcastle skal være favoritter her, men sådan er det nogle gange. Kampen passer fint til værterne, der som minimum bør få et point her. Vi anbefaler 1X til forsigtige odds 1,54.

NU SKAL DU MED PÅ SPREADEX-TOGET – ODDS 55,5 RAMT

Milan skal satse det hele på San Siro!

AC Milan ligger sidst i gruppen med blot to point. Paris SG topper gruppen med seks point, mens Dortmund og Newcastle har fire point.

Derfor er AC Milan nødt til at satse alt på at tage tre point hjemme på San Siro, når Paris SG kigger forbi. Italienerne er dog hårdt ramt af skader, og op til ti spillere kan mangle i denne kamp.

De har faktisk ikke vundet i deres seneste fire kampe, hvilket ikke er den bedste optakt til mødet med det formstærke Paris SG. Franskmændene har vundet fem kampe i træk, inklusive sejren over Milan i sidste runde.

Dagens spilforslag fra Heavy BettingVi bør få en glimrende fodboldkamp på San Siro, da værterne skal udover stepperne, så er det svært at forestille sig en kamp, hvor vi ikke får en del kasser. Vi tager over 2,5 mål til odds 1,72, for det er svært at se kampen gå i stå, hvis den står 1-1 hen af vejen.

SÅ ER DER F***KING PIZZA – SPREADEX-TOGET KØRER NU

Atletico skal koble Celtic af!

Atletico Madrid måtte knokle for det ene point, da de mødte Celtic i sidste runde. Et point der kom i hus efter spanierne var bagud to gange.

Det betyder, at Atletico før aftenens kamp har fem point og Celtic blot et point for tre kampe. Dermed kan spanierne med den ventede hjemmesejre koble skotterne af i kampen om første- og andenpladsen.

Celtic er dog generelt stærke på udebane med fire sejre i de seneste fem kampe away, men det er også noget af en hjemmebane, som de besøger. Atletico Madrid har vundet samtlige seks hjemmekampe i denne sæson.

Dagens spilforslag fra Heavy Betting: Det er normalt enorm svært at score mod Atletico Madrid, når man er det besøgende mandskab. Dog spiller Celtic med det mod, der skal til, hvis man skal score mod dette defensive monster. Odds 1,95 på begge hold scorer i dét, som bør være en åben kamp, det odds tager vi.

SIGN DIG OP HOS SPREADEX OG FÅ ET GAVEKORT PÅ 200 KRONER TIL JUST EAT