Semifinale i Metalligaen – Esbjerg Energy står i deres anden Kamp 7, endnu engang. For et par uger siden besejrede man Odense Bulldogs med 1-4 i Odense, til trods for at man tabte skudstatistikken 30-18.

SIGN DIG OP HOS SPREADEX HER OG SPIL VORES METALLIGAEN ODDS HER

VILD GYSER I VENTE!!

Til de fleste overraskelse var man også pludselig foran 3-1 i kampe her i semifinalen mod Aalborg Pirates, endda med to sejre oppe i Aalborg.

CHAMPIONS LEAGUE ODDS: HER LIGGER GULDET I DAG

Men det nordjyske mandskab har i de to seneste kampe vist hvorfor de vandt grundspillet suverænt. Det er nemlig blevet til to gange 5-2 i henholdsvis Aalborg og Esbjerg, og nu er serien uafgjort 3-3 inden kamp 7 i aften kl. 19.00

SIGN DIG OP HOS EXPEKT OG SPIL VORES METALLIGAEN SPILFORSLAG HER

Sådan er det gået tidligere

Igennem de indbyrdes kampe i grundspillet, men også her i semifinalen, har der været mange mål. Og det var der også i Esbjerg Energys kvarftinale mod Odense Bulldogs.
Det har dannet basis for et spil der kun er sendt ud til SMS-kunderne på Ishockey-pakken, hvor Danske Spil ligger noget højere end resten af markedet.

KØB DIN HEAVY BETTING SMS-PAKKE HER

Måske forventer man at en så afgørende kamp kan blive afventende for begge manskaber. Men det ligger bare ikke til nogle af holdene. Begge hold er bedre offensivt end defensivt. Jeg kan ikke se hvorfor dynamikken skal ændre sig på få dage, når resten af serien har været fyldt med mål.

SIGN DIG OP HOS COMEON! HER OG FÅ DIN VELKOMSTBONUS

Spilforslaget til braget i aften

Jeg kigger derfor på en målscorer-spil, som kun Danske Spil udbyder, nemlig Jeppe Jul Korsgaard fra Aalborg Pirates til at score til odds 2.25. Den skal være fin ned til odds 2.05’ish.
Han er den næstmest scorende spiller i slutspillet med otte mål i 11 kampe. I en forventet kamp med mål, hvor Aalborg på egen is er 1.65 favoritter, er Danske Spil for højt her.

Lidt lir til braget

Og apropos favoritter, så er Aalborg naturligvis det, med førnævnte statistikker in mente. Men 1.65 er godt nok lavt. Esbjerg skal nok få andel i den her kamp, og det bør blive mere lige.
Med farer for et Aalborg Pirates-mål i tomt net til sidst, så er Esbjerg +1.5 til odds 1.82 hos Danske Spil et fint værdispil.

SIGN OP HOS UNIBET HER OG SPIL VORES METALLIGAEN ODDS HER