Real Madrid tørner sammen i Champions League-kvartfinalerne med sidste års vinder, Manchester City. Det er i den grad to giganter, som tørner sammen, og vi har fundet et lækkert Champions League odds til dig.

SIGN DIG OP HOS SPREADEX HER OG SPIL VORES CHAMPIONS LEAGUE ODDS HER

Tørner sammen for tredje gang i træk

KØB DIN HEAVY BETTING SMS-PAKKE HER

Manchester City, forsvarende mestre af UEFA Champions League, skal forsøge at besejre endnu en modstander, når de drager til den spanske storklub Real Madrid for første opgør i kvartfinalen på Santiago Bernabéu i aften. Dette bliver den tredje sæson i træk, hvor City og Madrid møder hinanden i knockout-stadiet af Europas førende klubkonkurrence.

SIGN DIG OP HOS EXPEKT OG SPIL VORES CHAMPIONS LEAGUE SPILFORSLAG HER

Målene plejer at komme

Med 17 mål i de foregående fire opgør – et gennemsnit på 4,3 pr. kamp – har begge hold en imponerende målfrekvens. Dette lover godt for endnu en spændende Champions League-duel i den spanske hovedstad, hvor begge mandskaber vil søge et godt udgangspunkt før returkampen.

SIGN DIG OP HOS COMEON! HER OG FÅ DIN VELKOMSTBONUS

Måske det vildeste stjernetræf i år?

Erling Haaland, en nøglespiller for City, har hidtil ikke scoret mod Madrid i Champions League. Men hans evner og succes afhænger af taktisk samspil, især med Rodri og Kevin de Bruyne. Dette skal fungere, hvis gæsterne skal have noget med hjem til Mancehster. På den anden side har Real Madrids Vinícius Júnior været en afgørende faktor med sin involvering i flest mål i turneringen. Jude Bellingham og hans imponerende præstationer har også været centrale for Madrids succes i denne sæson.

BRØNDBYS GULDJAGT: FRÆKT SUPERLIGA SPIL TIL DIG

SIGN OP HOS UNIBET HER OG SPIL VORES CHAMPIONS LEAGUE ODDS HER

DAGENS SPILFORSLAG MED HEAVY BETTING

På papiret er City muligvis det stærkeste hold, men de er for store favoritter i aften. Kyle Walker, Nathan Ake og Josko Gvardiol er ikke med i aften, og det bør Real Madrid udnytte til deres fordel i aften. Hjemmeholdet har i store dele været fremragende denne sæson, og ahr en kæmpe hjemmebanefordel. Da City lever med et smalt nederlag eller uagjort, så er værdien på Real Madrid. Odds 1,56 på 1X hos NordicBet er godkendt.