Europamesterskabet starter om 100 timer, og derfor skal du altså tage at komme i gang, hvis du skal med på vores EM-tog. Køb vores pakker, EM Classic og EM Special nu, før det er for sent. Det blvier fedt, venner.

KØB EM-PAKKERNE LIGE HER!

Euro 2024 Feberen vokser stille og roligt, nu hvor EM 2024 står for døren. Og vi kan godt love det bliver en vild slutrunde. Vi har naturligvis pakkerne klar, hvor du kan køber dem og komme ind i en Facebook-gruppe.

Det bliver en kæmpe begivenhed

Euro 2024 er en kæmpe begivenhed – derfor har vi også i år to pakker til salg:

– EM Classic
– EM Special

– 20 SMS-spil (pr. pakke)
– Adgang til én lukket Facebook-gruppe fyldt med ekstra spil og lir!
– 199,- (pr pakke)

SKAL DU MED PÅ HEAVY BETTINGS FORRYGENDE EM-TOG?

Eksperterne er klar

Vi er enorm stolte af vores eksperter The Smart Money og Niclas Tüchsen, der i en lang årrække har leveret fremragende spilforslag til vores brugere. Her inden europamesterskabet går i gang på næste fredag, svarer de på nogle spørgsmål, vi har stillet dem. Så i kan lære dem lidt bedre at kende.

Hvad skal du gøre?

Når du har købt en af pakkerne, så ansøger du denne Facebook-gruppe, hvor du skriver dit brugernavn som svar på spørgsmålet, der bliver stillet.

Tryk her for at komme til Facebook-gruppen

KØB DIN PAKKE HER!

I kan købe pakkerne helt frem til turneringen starter, men der kan i teorien allerede komme spil i den lukkede Facebook-gruppe fra nu af, hvis eksperterne opdager noget spændende frem mod åbningskampen. SMS’erne starter dog først, når slutrunden starter.

ODDS 100 – RAMMER VI DET IGEN FOR DIG?