Island leverede en sensation, da man i fredags slog England på Wembley. Nu skal holdet til Rotterdam, hvor Holland venter. Og kan vi få en ny sensation, vi har dagens odds til dig lige her.

KØB EM-PAKKERNE LIGE HER!

Holland roterer nok lidt i aften

EM 2024 FEBEREN ER OVER OS – DET BLIVER CRAZY

Holland møder Island i en venskabskamp på Feyenoord Stadium som forberedelse til UEFA Euro 2024. Ronald Koemans hold er i fin form efter en 4-0 sejr over Canada og har vundet fem af deres sidste seks kampe. I forsvaret vil Nathan Ake, Denzel Dumfries og kaptajn Virgil van Dijk sandsynligvis vende tilbage til startopstillingen. Selvom de ikke er favoritter til at vinde EM, har Holland en god historik i turneringen.

SIGN DIG OP HOS EXPEKT OG SPIL DAGENS SPILFORSLAG

Leverer de endnu en sensation i aften?

Island kom tæt på at kvalificere sig til EM 2024, men tabte til Georgien i play-off finalen. Under Age Hareides ledelse har de vist gode takter, med fire sejre i deres sidste fem kampe. Selvom de ikke deltager i sommerens turnering, vil de bruge kampen mod Holland til at teste deres taktik.

Dagens odds med Heavy Betting

Holland er naturligvis favoritter til kampen, og det er fint nok. Men oddset er lige lovlig højt på hollænderne, når man ser på begge holds seneste præstationer. Derfor kigger vi anturligvis på Island her. Odds 1,58 på Island +2,5 asian hos Unibet, er i den grad acceptabelt.

SIGN OP HOS UNIBET HER OG SPIL DAGENS ODDS HER

FØRSTE ODDSBOMBE ER UDE TIL EM – KØB DIN PAKKE NU!

ODDS 100 – RAMMER VI DET IGEN FOR DIG?

MØD EM-EKSPERTERNE THE SMART MONEY OG NICLAS TÜCHSEN HER!