Paris Saint Germain tager i aften mod Barcelona, og det er to hold, hvor sæsonen afhænger af, hvordan de klarer sig i denne turnering. Det kan sagtens afspejle sig i tilgangen til denne kamp, hvor dagens Champions League spilforslag har dette frække langskud til dig.

SIGN DIG OP HOS SPREADEX HER OG SPIL VORES CHAMPIONS LEAGUE ODDS HER

Giganter tørner sammen

KØB DIN HEAVY BETTING SMS-PAKKE HER

Paris Saint-Germain og Barcelona står over for hinanden i UEFA Champions League-kvartfinalen på Parc des Princes. Begge hold har vist stærke præstationer i de foregående runder, med PSG der besejrede Real Sociedad og Barcelona der slog Napoli.

SIGN OP HOS UNIBET HER OG SPIL VORES CHAMPIONS LEAGUE ODDS HER

Stjernerne skal levere for deres hold

Kylian Mbappé for PSG og Robert Lewandowski for Barcelona er centrale spillere i deres holds angreb. Mbappé har imponeret med seks mål i turneringen, mens Lewandowski har været afgørende for Barcelonas succes. De skal levere, hvis deres hold skal have succes.

CHAMPIONS LEAGUE ODDS: HER LIGGER GULDET I DAG

Kommer fortet til at bestå?

SIGN DIG OP HOS COMEON! HER OG FÅ DIN VELKOMSTBONUS

PSG har en imponerende rekord på hjemmebane i Champions League, hvor de er ubesejrede på Parc des Princes i denne sæson. Barcelona har også vist god form på udebane og er ubesejret i deres seneste fem udekampe. Begge hold har vist en god målform, hvilket lover en spændende og målrig kamp.

SIGN DIG OP HOS EXPEKT OG SPIL VORES CHAMPIONS LEAGUE SPILFORSLAG HER

Dagens Champions League spilforslag med Heavy Betting

Vi så i aftes, at det er tæt i toppen af europæisk topfodbold. Vi så også at kampene er ret åbne, men hvor det uafgjorte resultat er noget begge hold lever med, fordi reglen om udebanemål ikke længere er gældende. Derfor er oddset på x’et i denne kamp ret interessant. PSg er naturlgvis favoritter, og de vinder muligvis også kampen. Men odds 3,85 på X’ et hos NordicBet er alt for højt.