Brøndbys guldjagt er hidsig for tiden, og i aften kommer Silkeborg på besøg. Efter gårsdagens resultater kan Brøndby øge forspringet til otte point over FC København. Derudover generobre man førstepladsen med to point ned til FC Midtjylland. Vi har et frækt Superliga spil til dig her.

SIGN OP HOS UNIBET HER OG SPIL VORES SUPERLIGA ODDS HER

Brøndbys guldjagter fortsætter ufortrødent

Brøndby IF fortsætter deres imponerende sæson med 60 point efter 23 kampe og en gennemsnitlig pointhøst på 2,17 point pr. kamp. Denne præstation er kun blevet overgået fire gange i Superligaens historie. Deres nuværende ubesejrede stime på 14 kampe er imponerende, men de er stadig en smule under deres klubrekord på 27 kampe uden nederlag i Superligaen.

3+ TOP SPIL PÅ UNITED-LIVERPOOL + 200 KRONER PIZZA !!!

Silkeborg har måske andre tanker i hovedet

SIGN DIG OP HOS EXPEKT OG SPIL VORES SUPERLIGA SPILFORSLAG HER

På den modsatte side af spektret kæmper Silkeborg IF med en formkrise, hvor de ikke har vundet i deres seneste 11 Superligakampe. Deres seneste kamp mod AGF resulterede dog i en 2-2 remis, hvilket brød deres negative stime på syv nederlag i træk. Til trods for denne opblussen har Silkeborg stadig et bjerg at bestige for at vende deres sæsons resultater. Den kommende pokalfinale er helt sikkert noget, man allerede har i tankernme nu. Returkampen mod Frederica på torsdag bliver en formalitet, fordi man vandt den første kamp 6-1.

TRE BRANDVARME SUPERLIGA SPIL TIL DIG

SIGN DIG OP HOS SPREADEX HER OG SPIL VORES SUPERLIGA ODDS HER

Enkelte skader til holdene

Skader rammer Brøndby, da både Frederik Alves og Henrik Heggheim er ude. Derudover er Mathias Kvistgaarden også meldt ude for hjemmeholdet, hvilket gør ondt på dem. Silkeborg mangler muligvis Alexander Busch på grund af skade, men kan glæde sig over Pelle Mattssons tilbagevenden fra karantæne.

SIGN DIG OP HOS COMEON! HER OG FÅ DIN VELKOMSTBONUS

Dagens Superliga spil fra Heavy Betting

Brøndby er godt nok store favoritter i denne kamp. Det er sådan set fair nok, men man kan godr argumentere for at Silkeborg kan begrænse skaden. Asian handicap +1,5 ser fristende ud. Men vi går på mål i begge ender. Silkeborg fik scoret senest, de var på besøg, og kan sagtens gøre det igen. Omvendt har Silkeborg ikke kunne holde buret rent siden 29. oktober sidste, så vi forventer Brøndby, får scoret. Begge hold scorer i kampen til odds 1,91 hos Bet365 er dagens Superliga spil.