Har du ikke en Spreadex-konto i forvejen, så gør dig klar til spillene med en ny konto HER 🔽

SIGN DIG OP HOS SPREADEX OG FÅ ET GAVEKORT PÅ 200 KRONER TIL JUST EAT

Opret dig, sæt op til 1000 kr ind og send os en mail til heavybetting@hotmail.com med beskeden “JEG ER MED”, så kvitterer vi med gavekort til Just Eat på 200 kr og lukker dig ind i vores gruppe SpreadXclusive – men kun hvis du signer op via vores link 🔽

SIGN DIG OP HOS SPREADEX OG FÅ ET GAVEKORT PÅ 200 KRONER TIL JUST EAT

Så får du også velkomstbonus med freebets op til 1000 kr hvis du sætter 1000 kr. ind..

DEN ”SIKRE”

Bayern/Bayern HT/FT odds1.66 (Faste Odds)

Bayern maler bare på og på og på på klassisk tysk maner, og hvis de kommer foran i første halvleg, ser vi dem ikke slappe af. Og FCK kan være overmatchet her på en meget svær udebane.

VILDT DRAMA VENTER – DØDENS GRUPPE KAN AFGØRES

DEN FRÆKKE

Kane scorer 2+ mål odds 3.10 (Faste odds)

Kane bliver fodret så fantastisk af sine medspillere på en måde, Rasmus Højlund kun kan drømme om – og vi tror han både starter og gerne vil lave et par basser til CHL topscorer-listen hvor Højlund, Morata, Haaland og Griezmann er farlige konkurrenter.

SIGN DIG OP HOS SPREADEX OG FÅ ET GAVEKORT PÅ 200 KRONER TIL JUST EAT

BOMBEN

Harry Kane PGM/Målminutter – KØB 51 (Spreadbetting)

(Spillerens samlede målminutter lagt sammen, scorer han 2 mål – i 25. min og i 65. min f.eks så er tallet 90 = gevinst x 49). 0 mål = 51 x indsats imod, men vi ser ham score her. Penge retur hvis ikke han starter

Spread: 47-51

KØB 51

Kane blev ikke skiftet på noget tidspunkt mod hverken Darmstadt eller Köln i de seneste Bundesliga-kampe, og han kan sagtens spille fuld tid her. Og hey, et hattrick er ikke off the charts.