Leveret i samarbejde med SpreadEx, alle dagens spilforslag er med odds fra selvsamme bookmaker.

SIGN DIG OP HOS SPREADEX OG FÅ ET GAVEKORT PÅ 200 KRONER TIL JUST EAT

BLIVER DØDENS GRUPPE AFGJORT?

Der venter os en dramatisk Champions League-aften i gruppe F. Her fører Dortmund med syv point og skal møde AC Milan på San Siro, som ligger på tredjepladsen med fem point.

SÅ ER DER SUPERLIGA-LÆKKERIER TIL DIG TIL LØRDAGENS BRAG

På andenpladsen finder vi Paris SG, som tager imod Newcastle. Den franske hovedstadsklub har seks point, mens englænderne har fire. Det er altså utroligt tæt i næstsidste runde, men det er også en aften, der kan afgøre gruppen.

Hvis Paris SG vinder over Newcastle og Dortmund besejrer Milan, så går de franske og tyske klubber videre. Newcastle kommer til Paris med en lang liste af fraværende spillere, men formåede alligevel i weekenden at slå Chelsea med hele 4-1.

SIGN DIG OP HOS SPREADEX OG FÅ ET GAVEKORT PÅ 200 KRONER TIL JUST EAT

Dagens spilforslag fra Heavy Betting: Det lugter af et Champions League-exit for Newcastle, der har for mange afbud på en svær udebane. Hjemmeholdet har også et plet, der skal vaskes væk, efter de blev most i Newcastle i det første opgør. Der er lidt værdi at hente på hjemmesejren på odds 1,70

Det bør blive anderledes tæt i Milan, hvor hjemmeholdet har en fin hjemmebanefordel, dog er det ikke mejslet i granit, at det bliver underholdende i ;Milano. Dortmund lever med X’et, hvor Milan er mere tvunget til at jagte. Derfor bør første halvleg blive en taktisk affære, så gå efter X ved pausen til odds 2,15

WEEKENDTILBUD MED SPREADEX – MANGLER DU EN TRØJE?

Får vi dramaet på Camp Nou?

Barcelona har ni point her inden næstsidste spillerunde i gruppespillet. Det samme har modstanderne, Porto. Det betyder, at der er tale om en direkte duel på Camp Nou, men også en kamp om at holde Shakhtar Donetsk bag sig.

Det ukrainske storhold har seks point og møder gruppens bundprop, Antwerpen. Barcelona har statistikken med sig før dramaet på Camp Nou – de har nemlig vundet de seneste fem møder med Porto, og i de tre seneste har de holdt rent bur.

Dagens spilforslag fra Heavy Betting: Men det er ikke sikkert, de gør holder buret rent i aften. Porto har gjort det godt, og har kun spillet tre kampe uden at score. Den ene var godt nok mod Barcelona, men her vandt man xG, og burde have scoret i det opgør. Det ligner en åben kamp, hvor begge hold er interesseret i at angribe, så begge hold til at score til odds 1,83 er godkendt.

SIGN DIG OP HOS SPREADEX OG FÅ ET GAVEKORT PÅ 200 KRONER TIL JUST EAT