Det store rivalopgør mellem Viborg og FC Midtjylland er det, der står på programmet fredag aften.

SIGN DIG OP HOS SPREADEX OG FÅ DIN ODDSBONUS HER

Der er mere end blot hæder på spil her. FC Midtjylland fører nemlig med ti point mod Viborgs otte. Derfor kan ulvene med en sejr distancere de grønblusede rivaler og avancere i tabellen.

Og der er godt nok svært at se, at vi ikke får en hæsblæsende affære i aften, hvor det altid plejer at blive en intens kamp mellem de to rivaler.

KÆMPESALG PÅ VEJ I PREMIER LEAGUE?

Lørdag kulminerer runden med en direkte topduel mellem FC Nordsjælland og FC København. Det er førstepladsen mod andenpladsen og kan give os et stærkt indikativt fingerpeg om, hvilket hold der i øjeblikket er mest dominerende i Superligaen.

GRATIS SPILFORSLAG TIL SUPERLIGA-TOPBRAGET – TIL DIG

Som altid venter der os en spændende Superliga-runde!

Heavy Betting-anbefaler til det midtjyske brag – Det er to hold, som begge har brug for pointene, og som ikke rigtig kan tåle at tabe kampen. Det har spillemæssigt været en blandet pose bolsjer med de to mandskaber, når de mødes. Dog husker man Gustav Isakssons fremragende hattrick tidligere i år, som med sikkerhed ikke bliver gentaget i dag, da Isaksson er solgt. Vi forventer, Viborg bliver det mest boldbesiddende mandskab, så gå efter de får mindst 5 hjørnespark til 1,72.

SIGN DIG OP HOS SPREADEX OG FÅ DIN ODDSBONUS HER