Leveret i samarbejde med SpreadEx, alle odds er fra selvsamme bookmaker.

SIGN DIG OP HOS SPREADEX OG FÅ DIN VELKOMSTBONUS HER

Bryder Brøndby sin Viborg-forbandelse?

Brøndby kan med en sejr over Viborg indtage førstepladsen i Superligaen. I hvert fald indtil vi kender udfaldet af FCK’s kamp i Aarhus mod AGF. Men det kræver, at de blå-gule bryder en forbandelse.

De har det nemlig svært mod Friis’ grønne tropper fra Viborg. Brøndby har således ikke vundet over Viborg i de seneste fire forsøg, og de to sidste gange, Viborg har besøgt Brøndby Stadion, har domkirkeklubben vundet.

Vi kan også denne gang forvente en tæt kamp, idet Viborg har brug for point for at kravle ind i top-6, hvor netop Brøndby er at finde.

TRE GRATIS SPILFORSLAG TIL WEEKENDENS SUPERLIGA-BRAG

Heavy Betting anbefaler: Det bør nemlig blive en tæt kamp hertil eftermiddag på Brøndby Stadion, hvor værterne muligvis er lidt for store favoritter, og kan det på forhånd godt blive en forholdsvis låst affære. Det er to taktisk stærke mandskaber, der er veltrænet, så det lugter af få mål i første halvleg. Gå efter at vi ikke har en vinder ved pauseteen. X ved pausen, odds 2,40

Kan Arsenal gøre det onde ved Manchester City?

Arsenal forstår vigtigheden af de direkte opgør mod Manchester City. Trods at Gunners førte Premier League i lang tid sidste sæson, blev de til sidst overhalet af de lyseblå. Denne gang kommer Manchester City til Emirates uden Rodri. Den vigtige spanske midtbanegeneral er ude med karantæne.

Derudover er holdet svækket i forhold til sidste sæson, da Gündogan er skiftet til Barcelona, og Kevin de Bruyne sidder ude med en skade. Er det mon Arsenals store chance for at overhale Manchester City?

Heavy Betting anbefaler: Gæsterne har ikke ramt topniveauet endnu denne sæson, og har også vist svaghedstegn undervejs. Der bliver tryk på fra arsenal på et Emirates stadion, der burde gynge. Arsenal er højst sandsynligt følelsesmæssigt mest engageret i denne kamp, så gå efter hjemmesejren her. Arsenal vinder, odds 3,00

HADEOPGØR VENTER – SÅ ER DER FREDAGSGUF TIL DIG

Kæmpe kamp på Molineux!

Fredag var der derby i Birmingham mellem Birmingham FC og WBA i The Championship. Nu ser Birmingham-egnen endnu et rivalopgør denne weekend.

Wolves spiller hjemme mod Aston Villa. To indædte rivaler, der går til kampen på Molineux med hver deres dagsorden. Wolves skal bare væk fra stregen så hurtigt som muligt, mens Aston Villa ligger i top-6 og drømmer om at komme i Europa.

Alle disse ambitioner kan dog være sikre på at blive glemt i 90 minutter. Det er en rendyrket rivalkamp, der venter os, med æren og tre point på spil!

Heavy Betting anbefaler: Det her kan blive en kamp, der kan starte i øst og slutte i vest, men den kan på forhånd godt blive åben. Molineux er en stærk hjemmebane til disse kampe, og det indbyder bare til tempo og en masse dueller, og da ingen af de forsvar er i verdensklasse, så gå efter mål i begge ender. Begge hold scorer? ja, odds 1,61

SIGN DIG OP HOS SPREADEX OG FÅ DIN VELKOMSTBONUS HER