FC København skal en tur til Herning, hvor rivalerne FC Midtjylland venter. Det er et af de helt store topbrag i Superligaen. Vinder FC Midtjylland kan det være et endegyldigt farvel til guldet for gæsterne. Vi har naturligvis tre brandvarme spilforslag med til dagens topbrag.

SIGN OP HOS UNIBET HER OG SPIL VORES SUPERLIGA ODDS HER

FC København er hårdt ramt af skader

Op til kampen er gæsterne fra FCK hårdt ramt af skader. Senest blev det meldt ud, at profilen Rasmus Falk er ude med en skade. Dette er til en lang liste af spillere.

FC Midtjylland kan gøre det grimme ved FCK

Med de sakder, der er hos FCK, så bør fraværet af den stærke forsvarsspiller Sverrir Ingi Ingasson, som har gjort det godt for værterne denne sæson.

Hvad anbefaler vi så til dagens topbrag?

Efter en sløj start på Mesterskabsspillet venter der søndag F.C. København endnu en svær opgave. I Herning tager FC Midtjylland imod løverne, og FCM på MCH Arena er en opgave, som københavnerne er sluppet utrolig dårligt fra.

‘Ikke desto mindre har vores partner, Unibet, København som små favoritter i Superligaens 25. runde: 1: 2,75 · X: 3,50 · 2: 2,60.

SIGN OP HOS UNIBET HER OG SPIL VORES SUPERLIGA ODDS HER

Den favoritværdighed er O.G. og David ikke enige i, og Steen O.G. og hans betting-bagland fra heavybetting.dk tror da også i ugens pizza-bet på FCM-sejr.

De tror også på en intens kamp med straffespark og mange hjørnespark. Noget sæsonens stats i den grad taler for.

Se vores tre brandvarme spilforslag til dagens topbrag her


Husk, at betting er underholdning for voksne, og spil aldrig for penge du ikke har råd til at tabe!

OBS – de nævnte og viste odds kan have ændret sig siden vi optog programmet (torsdag eftermiddag). Sundays Betting er sponsoreret af Odds for vindere – find dem på Facebook.

Grafik: Copenhagen Sundays

Partner: Unibet.

SIGN OP HOS UNIBET HER OG SPIL VORES SUPERLIGA ODDS HER

18+ Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. StopSpillet.dk / Selvudelukkelse via ROFUS.nu

OPRET DIG HOS SPREADEX IGENNEM HEAVY BETTING – FÅ 20 EKSKLUSIVE SPILFORSLAG