Katastrofen lurer for OB, der efter en svag præstation mod Vejle, kigger nedrykningsspøgelset direkte i øjenene. Vi forventer en gyser i aften mod Lyngby, hvor vi synes, der er et overraskende flot Superliga odds.

SIGN OP HOS UNIBET HER OG SPIL VORES SUPERLIGA ODDS HER

DE FORSVARENDE DANSKE MESTRE MED KNIVEN FOR STRUBEN

Tæt på nedrykning efter elendig præstation

Lyngby Boldklub, med David Nielsen tilbage som cheftræner, oplevede en skuffende præstation mod Randers, hvor de tabte 6-2. Den defensive robusthed, man normalt forbinder med Nielsen, manglede tydeligt. Dette nederlag bringer dem tættere på nedrykningsstregen, kun ét point over Vejle. Lyngby vil desuden savne Casper Winther og Marcel Rømer på grund af karantæne og skade.

SIGN OP HOS UNIBET HER OG SPIL VORES SUPERLIGA ODDS HER

Nedrykningskampen strammer til

OB led også et skuffende nederlag, da de to imod Vejle, hvilket betyder, at de nu har to pladser ned og kun to point over nedrykningsstregen. Tom Trybull er ude på grund af et rødt kort, og Martin Hansen er ikke med i truppen på grund af skade. Bjørn Paulsen er også ude. Den kommende kamp mod Lyngby er afgørende, da et nederlag og en sejr til Vejle ville bringe OB under nedrykningstregen.

KØB DIN SMS-EKSPERTPAKKE FRA HEAVY BETTING HER

Gyser i vente

Begge hold står over for en kritisk kamp, hvor både Lyngby og OB skal bevise deres evner og undgå nedrykning. Det bliver en gyserforestilling, der afgør meget for begge klubber.

Dagens Superliga odds med Heavy Betting

Ja, vi er godt klar over, at Lyngby fik en giga snitter forleden. Men vi synes dog, at vindene generelt er lidt lunere i Kongens Lyngby end ved Ådalen. Derfor er vi også ret overrasket, når vi ser, at Lyngby er ret store underdogs i aften. Vi respekterer OB, men de ser godt nok decimeret ud. Vi forventer et toptændt Lyngby-mandskab, der kommer ud med en masse energi til denne kamp. Odds 1,66 påde ikke taber kampen asian +0,5 hos Unibet, er et rigtig flot spil.

SIGN OP HOS UNIBET HER OG SPIL VORES SUPERLIGA ODDS HER