Denne app bringer Heavy Bettings spændende muligheder og bekvemmelighed direkte til dine fingerspidser. Og gør det endnu lettere at komme ind på heavybetting.dk.

SIGN DIG OP HOS SPREADEX OG FÅ DIN VELKOMSTBONUS HER

Det er superenkelt! Når du har downloadet Heavy Betting’s app og oprettet din konto, kan du blandt andet tilmelde dig vores SMS-spilforslagstjeneste. Som sørger for, du får dine eksklusive spilforslag lige på telefonen.

Særlige tilbud og bonusser: Appen giver jer adgang til eksklusive tilbud og bonusser hos bookmakerne, som er tilgængelige for vores brugere.

TRE GRATIS SPILFORSLAG TIL DIG PÅ DENNE SUPERSØNDAG

Sådan får du adgang til Heavy Betting-appen:

Det er så simpelt som at tage en hurtig tur til Google Play-butikken, søge efter “Heavy Betting – For vindere,” og trykke på “Installer.” På et øjeblik vil du have adgang til Heavy Betting på få sekunder.

Vi er kendt for sit engagement i at levere en førsteklasses spiloplevelse til vores burgere. Og denne nye app er et yderligere skridt i retning af dette mål.

Ved at tilbyde spændende brugervenlighed håber vi at imødekomme behovene hos alle vores Android-brugere og give jer enestående muligheder for at nyde spændende det.

SIGN OP HOS UNIBET HER OG FÅ DIN BONUSKODE

Så hvorfor vente? Download Heavy Betting-appen i dag. Oplev spændingen ved sportsbetting på en ny måde.