Leveret i samarbejde med SpreadEx, alle odds er fra selvsamme bookmaker.

SIGN DIG OP HOS SPREADEX OG FÅ DIN VELKOMSTBONUS HER

Nu er det tid for FCN at tage sejren!

FCN er kommet ind i en stime med uafgjorte kampe på stribe, men det gælder ikke i aften i Conference League. Her kommer det bulgarske hold Ludogorets på besøg, som indtager førstepladsen i gruppen. Efter at FCN åbnede med et nederlag til Fenerbahce, håber vi på en dansk sejr. I en gruppe, der også tæller Spartak Trnava, skal FCN kæmpe om andenpladsen, da Fenerbahce sandsynligvis vinder gruppen. Derfor er det af stor betydning, at FCN tager styringen mod de bulgarske konkurrenter, der vandt deres første kamp med hele 4-0 over Spartak.

Heavy Betting anbefaler: Det er svært at gøre sig kloge på FC Nordsjælland for tiden, så det bliver ikke en sejr, der anbefales. Dog bør kampen være forholdsvis åben, så gå efter at begge mandskaber kommer på tavlen til odds 1,66.

GRATIS SPILFORSLAG: STORE DRAMAER VENTER I AFTEN

Mourinho har brug for ro i Europa!

Der skal ikke mange skævheder til, før en person som Jose Mourinho får kritik fra nær og fjern. Senest er der blevet skrevet flittigt om, at portugiseren skal erstattes af Antonio Conte i Roma. Derfor er det af stor betydning for Mourinho og hans projekt, at han gør det godt i Europa. Han påpegede ganske fornuftigt, at han i to på hinanden følgende sæsoner har ført Rom til europæiske finaler. I en medietid, hvor resultater hurtigt glemmes, er dette en central pointe.

Roma har ikke Serie A’s største budget, hvorfor der vil være bump på vejen, men overordnet set trækker han Rom i den rigtige retning. Derfor har han behov for at understrege i aften, at der er ro på bagsmækken, når det kommer til Europa, hvorfor vi kan forvente et stærkt Rom-hold i kampen i Rom mod Servette.

Heavy Betting anbefaler: Roma kom tilbage på sporet med en stensikker sejr over Frosinone, som på papiret er på niveau, hvis ikke over niveau end Servette. Derfor virker odds 2,00 på at Roma vinder til nul som et rigtig fint spilforslag, der anbefales herfra.

FORVÆRRES KRISEN HOS DE ENGELSKE GIGANTER I AFTEN?

Liverpool fortsætter på Anfield?

Jürgen Klopp vil uden tvivl gerne sikre, at hans Liverpool-mandskab hurtigt går videre fra gruppespillet i Europa League, for eksempel ved at vinde de første fire kampe og derefter give reserverne chancen i de to sidste gruppekampe og lade profilerne hvile benene.

Derfor må vi forvente, at Liverpool, der vandt deres første gruppekamp over Linz, går offensivt til værks mod Union Saint Gilloise. Belgierne åbnede med en uafgjort mod Toulouse, men de får rigeligt at se til på Anfield, når Liverpool som forventet går til angreb på dem.

Heavy Betting anbefaler: Liverpool roterede enormt i sidste runde, som gav en ujævn kamp mod Linz. Der kommer stadig rokeringer til denne kamp, men vi forventer et toptændt Liverpool-mandskab efter weekends misere mod Tottenham. Især Luiz Diaz, der på groveste blev bortdømt, han giver odds 2,20 for at score i aften, og det bliver det sidste gratis spilforslag i dag.

SIGN DIG OP HOS SPREADEX OG FÅ DIN VELKOMSTBONUS HER