Bragt i samarbejde med SpreadEx

Ronaldo og co. kan blive EM-klar i aften. Ikke matematisk, men de facto.

SIGN DIG OP HOS SPREADEX OG FÅ DIN ODDSBONUS HER

Med en sejr over Luxembourg så vil Portugal have otte point til nummer tre, som vil være netop Luxembourg. Med kun tre kampe tilbage og en markant bedre målscore skal Portugal altså tabe resten af deres kampe, mens Luxembourg vinder alle deres efterfølgende kampe, hvilket er ualmindelig svært at se ske.

Det ser ud til, at en sejr i aften vil sikre Ronaldo og resten af det stjernespækket mandskabet en billet til EM-slutrunden i Tyskland til næste år.

VOLDSOM FORM: BRAGENDE START FOR KORTPAKKEN

Heavy Betting-anbefaler: Det her ligner en standardsejr til Portugal, hvor intensiteten i kampen ikke bliver særlig høj. En tidlig scoring bør punktere kampen fuldstændig, og så bliver det interessant at se på kortspil. Under 9,5 kortpoint til Portugal til odds 3,00 virker meget flot hos SpreadEx.

Derfor har Island stadig alt at spille for! Island ligger i en ugunstig position i kvalifikationsgruppen.

Inden aftenens kamp mod Bosnien & Hercegovina har Island kun tre point efter fem kampe. Nederlaget forleden mod Luxembourg slukkede reelt håbet for de islandske spillere.

Men EM er alligevel ikke helt uopnåeligt for Island. Fire billetter til EM uddeles nemlig gennem playoff-kampe i marts.

VOLDSOM ODDS-BØLGE RAMMER KUNDERNE I SEPTEMBER

Her er Island stadig en af de potentielle kandidater. Puslespillet vil først blive løst til sidst og afhænger også af præstationerne i Nations League. Den matematiske beregning må vente, men lige nu skal Island øge deres chancer for at kvalificere sig til EM 2024 ved at jagte en sejr mod Bosnien & Hercegovina mandag aften i Reykjavik.

Gæsterne er lige foran Island med seks point, men en dårligere målscore. Så en sejr til Island vil give et værdifuldt skub i flere henseender.

Heavy Betting-anbefaler: Island er ikke glade for at skabe fodboldkampe, så første halvleg ligner en meget taktisk affære, hvor ingen af holdene åbner op. Derfor spiles der X ved pausen til 1,95 hos SpreadEx

SIGN DIG OP HOS SPREADEX OG FÅ DIN ODDSBONUS HER