Det er sidste chance for FC København, hvis de skal blande sig i guldkampen. Med en sejr over AGF i aften, kan de stadig nappe guldet, hvis FC Midtjylland og Brøndby snubler i sidste spillerunde. FC København skal selvfølgelig slå FC Nordsjælland i sidste runde, så de skal gå all in nu!

SIGN OP HOS UNIBET HER OG SPIL VORES SUPERLIGA SPILFORSLAG HER

FC København har det godt i Aarhus

Tirsdag aften mødes FC København og AGF i en spændende kamp på Ceres Park i Aarhus. FCK, der ligger på tredjepladsen med 58 point, jagter fortsat mesterskabet. AGF, på femtepladsen med 38 point, håber på deres første sejr i mesterskabsspillet.

Sidst de to hold mødtes, vandt FCK 3-2, hvor Orri Oskarsson scorede hattrick. Den seneste kamp i Aarhus endte 1-1 efter en dramatisk overtidsscoring fra FCK’s Rasmus Falk. AGF har ikke slået FCK på hjemmebane siden 2020, og har haft en svær periode med seks nederlag og to uafgjorte i mesterskabsspillet.

AGF er presset op til kampen med skader

AGF har flere skader og en spiller i karantæne, mens FCK også er ramt af skader. Nøglespillere som Mads Emil Madsen og Patrick Mortensen skal præstere for AGF, mens FCK’s Elias Achouri og Orri Oskarsson er vigtige at holde øje med. For FCK er en sejr essentiel for at holde liv i mesterskabshåbet.

SÅ ER DER HAPPY HOUR MED SUPERLIGAEN

Vores tre spilforslag til braget i aften

OBS – de nævnte og viste odds kan have ændret sig siden vi lavede opslaget. Alle odds er fra Unibet!

SIGN OP HOS UNIBET HER OG SPIL VORES SUPERLIGA SPILFORSLAG HER

Spilforslagene viser i alt tydlighed, at FC København kommer tila t gå all in i aften.

Mål i begge halvlege? JA til odds 1,66
Begge hold scorer i kampen + FCK vinder, til odds 3,60 spilbar til 3,45
FCK vinder første halvleg til 1,91 spilbar til 1,86

SIGN OP HOS UNIBET HER OG SPIL VORES SUPERLIGA SPILFORSLAG HER

FÅ ET UGENTLIGT FREEBET TIL 3F SUPERLIGAEN!