Danmark kan tage det afgørende skridt mod EM 2024, hvis de vinder i dag og får noget hjælp i Finland. Dagens gratis spilforslag kommer som altid til dig, og fra vores venner hos SpreadEx.

SIGN DIG OP HOS SPREADEX OG FÅ DIN VELKOMSTBONUS HER

Tæt affære i Helsinki kan sende Danmark til EM

Danmarks skæbne ved EM kan allerede være afgjort før kampen mod San Marino. Det kan tages for givet, at danskerne vil hente tre point mod miniputterne, som sjældent scorer eller opnår point. Den mest interessante kamp finder dog sted i Helsinki, hvor finnerne står overfor Kasakhstan. Hvis de to hold spiller uafgjort, og Danmark som forventet vinder, vil danskerne være klar til EM til næste sommer.

Finland er dog favoritter, og hvis de vinder, skal de først se til Belfast. Her møder gruppevinderen Slovenien Nordirland, som på ingen måde kan nå EM og derfor ikke har noget at spille for. Men finnerne skal krydse fingre for, at nordirerne driller slovenerne og at Danmark derefter besejrer Slovenien i Parken i næstsidste spillerunde.

Hvis finnerne kan hente tre sejre i de tre sidste kampe, som er mod Kasakhstan, Nordirland og San Marino, har de stadig en chance. Hvis de spiller uafgjort i aften, er Danmark næsten garanteret at være kvalificeret til EM.

Heavy Bettings gratis spilforslag: Det er ikke to mandskaber, der for alvor imponerer os. Det huer ikke Finland, de skal frem på banen, og vi så i Parken at Kasakhstan har et fornuftigt omstillingsspil. Dog ligner det en sløj affære, så gå efter X ved pausen til fine odds 2,10.

MANDAGSLANGSKUD TIL DIG! ODDS 23 PÅ DENNE MAND

Danmark gør det grimme ved San Marino

Hvad skal man forvente af denne kamp? Kommer Hjulmand til at rokere en masse, så det bliver en ujævn kamp?

Der er naturligvis mange spørgsmål på den konto, men dagens værter har tidligere rendt ind i nogle gevaldige tæsk. San Marino har tabt 10-0 til Norge, Polen, England og Kroatien. Det er så blevet 11-0 til Holland, og så lige en stille og rolig 13-0 til Tyskland.

Derfor er det svært at forestille sig alt andet end en storsejr til Danmark, der dermed tager endnu et afgørende skridt mod EM-slutrunden i Tyskland.

Heavy Betting gratis spilforslag: Det her bør være en walk over for Danmark, og så er det godt nok svært at se, hvordan vi skal skrabe nogle kort til os. Derfor anbefaler vi et lille langskud, hvor vi max får et kort. Danmark under 19,5 kortpoint til odds 4,00.

EM-KVALEN – HER ER BRUGERNES SPIL TIL DIG

Får England sin revanche mod Italien?

I aften står England overfor Italien på Wembley, og situationen er klar. Hvis englænderne vinder, er de kvalificeret til EM.

England har 13 point, Italien har 10, Ukraine har også 10, og Nordmakedonien har syv point. Så intet er afgjort, men englænderne har en målscore på hele plus 14, hvilket betyder, at de ikke kan indhentes med en sejr på Wembley. Desuden vandt de også det første møde med Italien.

Hvis Italien taber, kan det ende med at blive en tæt og spændende afgørelse i gruppen, da de i sidste runde skal møde forfølgerne Ukraine.

Heavy Betting gratis spilforslag: Puha, det her er en meget svær kamp at spå om. Det ligger til italienernes DNA at pakke sig og tage den ene point med hjem. England lever fint med X’et i denne kamp, så det er svært at se, hvorfor kampen skulle være åben med 20 minutter igen. X’et til 3,80 prøves af med en lille indsats.

SIGN DIG OP HOS SPREADEX OG FÅ DIN VELKOMSTBONUS HER