Traditionen med at spille NFL-kampe på Thanksgiving går tilbage til 1920’erne, og det er blevet en fast del af fejringen for mange amerikanere, og til denne Thanksgiving får du et spilforslag på alle tre divisions-kampe!

SIGN DIG OP HOS SPREADEX OG FÅ ET GAVEKORT PÅ 200 KRONER TIL JUST EAT

BLACK FRIDAY HOS HEAVY BETTING OG DU SKAL SLÅ TIL NU

Aftens første brag er NFC North-divisionsopgøret mellem rivalerne Detriot Lions og Green Bay Packers, hvor magtskiftet er fuldendt. Efter over 30 års Green Bay dominans er det nu Detriot, der er en af outsiderne til at løbe med det hele, og i aften sætter de også en tyk streg under, de er divisionens stærkeste mandskab.

DAGENS TRE SPILFORSLAG

Detriots offensive og defensive linje bør være Green Bays overlegen, og man har endda den bedste quarterback af de to hold, hvilket er første gang siden 1991. Packers er hårdt ramt af skader på runningback-positionen, så de får en afklapsning i aften.

HER KAN DU VINDE EN TRØJE TIL DIT FAVORITHOLD

Heavy Bettings spilforslag til kampen er – Detroit vinder asian handicap 8,5, odds 1,91 hos Bet365

Vi skal videre til Dallas, der også bør gøre kort proces mod rivalerne Washington Commanders. Hjemmeholdet er kendt for at ydmyge sine modstandere, som man er langt overlegen overfor, hvilket man også så tidligere på sæsonen mod New York Giants, som man gennemtæskede to gange.

Gæsterne er ikke noget stort hold, så gå efter endnu en stensikker hjemmesejr.

SIGN DIG OP HOS EXPEKT OG FÅ DIN VELKOMSTBONUS PÅ 1000 KRONER

Heavy Bettings spilforslag til kampen er – Dallas vinder asian handicap 13,5, odds 1,91 hos Bet365

Vi runder natten af med et brag i Seattle, hvor Super Bowl-favoritterne San Francisco 49ers kigger forbi. Dette bør blive en anderledes tæt kamp mellem to kompetente hold, men det bør også blive ret underholdende, Begge hold har nogle fremragende angreb, når det kører for dem, og de er begge i forholdsvis fin form for tiden.

Derfor går vi efter mange point i kampen.

Heavy Bettings spilforslag til kampen er – Over 44,5 point i kampen, odds 1,91 hos Bet365