Leveret i samarbejde med SpreadEx

I dag står to Premier League-giganter, Liverpool og Manchester United, overfor deres egne udfordringer, mens de går på banen.

SIGN DIG OP HOS SPREADEX OG FÅ DIN ODDSBONUS HER

Først hørte vi, at Erik ten Hag udelod kantspilleren Sancho på grund af dårlig form. Hurtigt efter så vi på sociale medier, at Sancho slet ikke var enig i dette og ikke længere trænede med førsteholdet.

GRATIS SPILFORSLAG TIL SUPERLIGA-TOPBRAGET – TIL DIG

Desuden er der en skandale på vej med sidste års rekordkøb Antony, der er anklaget for overgreb på en kvinde i Brasilien og har fået orlov fra klubben. Dette er ikke den ideelle forberedelse til lørdagens kamp mod Brighton.

Heavy Betting anbefaler: Manchester United er i øjeblikket ramt af interne problemer, og det kan påvirke deres præstation på banen. Selvom de har haft gode resultater på Old Trafford under ten Hag, bør Brighton ikke undervurderes, især når man tænker på, at Brighton besejrede dem sidste år på Old Trafford. Odds på 1,65 hos SpreadEx er værd at overveje.

Liverpool står overfor nogle lidt anderledes udfordringer, når de møder det kriseramte Wolverhampton på Molineux. De må klare sig uden den karantæneramte Virgil van Dijk, og der er også tvivl om flere spillere som Trent-Arnold og Konate.

VOLDSOM ODDS-BØLGE RAMMER KUNDERNE I SEPTEMBER

Ikke desto mindre har Liverpool grund til at være optimistiske, da de historisk set har haft held mod Wolverhampton. De har vundet ni ud af de seneste 11 opgør og har ikke tabt i de seneste 15 kampe.

Wolverhampton ligger i bunden af tabellen med blot tre point mod Liverpools ti.

Heavy Betting anbefaler: Dette er det rette tidspunkt for Liverpool at møde Wolverhampton på, da sidstnævnte har haft svært ved at finde formen efter en turbulent sommer. Selvom Liverpools forsvar er udfordret, er deres midtbane og angreb på et højere niveau end Wolverhamptons. Sats på, at gæsterne vinder med 0 mål imod til odds 3,20 hos SpreadEx.

SIGN DIG OP HOS SPREADEX OG FÅ DIN ODDSBONUS HER