Leveret i samarbejde med SpreadEx, alle odds er fra selvsamme bookmaker.

SIGN DIG OP HOS SPREADEX OG FÅ DIN VELKOMSTBONUS HER

Tæmmer Lyngby også Silkeborg?

Lyngby kommer i god form til Silkeborg. De kongeblå har ikke tabt i fire kampe, og måske vigtigst af alt, har de vundet deres to seneste udekampe. Det er dårlige nyheder for Silkeborg.

Efter en flot stime med fem sejre i træk tabte Kent Nielsens tropper til Randers i sidste runde. Faktisk har Lyngby historisk set haft et godt tag på Silkeborg og har registreret 4-4-2 i de seneste ti møder. Disse ti kampe har haft et gennemsnitligt målsnit på 2,4 mål.

Heavy Betting anbefaler: Det ligner på forhånd en fremragende kamp mellem disse to mandskaber, som vi er meget imponeret over, og som spiller noget god fodbold. Det er på kunstgræsset, så vi forventer en åben kamp, hvor begge mandskaber kommer på tavlen. Odds 1,66 på Begge hold scorer i kampen, kan der godt klemmes lidt værdi ud af.

STOR EUROPÆISK AFTEN I VENTE MED GRATIS SPILFORSLAG

Fredagens store brag i Birmingham!

Fredag aften vil Birmingham være på den anden ende. Det er traditionelt Aston Villa, som lokalrivalerne gerne vil slå, men der er heller ikke meget kærlighed mellem Birmingham FC og West Bromwich Albion. Hvis vi også medregner Wolves, er der fire store hold i og omkring den store by.

Men da både Wolves og Aston Villa er i Premier League (og mødes denne weekend), er fredag aften virkelig aftenen for derbyet. Mødet mellem Birmingham og WBA får denne gang et ekstra tvist. Begge hold betragtes som “dark horses” i kampen om oprykning til Premier League.

Det forventes, at Leicester og enten Leeds eller Southampton rykker direkte op, men den sidste billet kan lige så godt ende i enten Birmingham FC eller WBA’s hænder. Gæsterne ligger på femtepladsen med 16 point. Værterne i Birmingham har 15 point og ligger nummer 10.

Med andre ord har ingen af dem råd til at tabe og miste et betydeligt skridt i kampen om oprykning. Derfor kan vi roligt forvente en livlig aften og et brag på St. Andrews.

GRATIS SPILFORSLAG: STORE DRAMAER VENTER I AFTEN

Heavy Betting anbefaler: Ja, det er ikke ligefrem venner, der tørner sammen her. Så vi forventer en kamp, hvor stemningen mellem de to hold ikke ligefrem er venlig. Der bliver gået til stålet i disse kampe, derfor kan vi godt forvente en del kort til kampen. Derfor bliver det gratis spilforslag til denne kamp, over 49,5 kortpoint i kampen.

SIGN DIG OP HOS SPREADEX OG FÅ DIN VELKOMSTBONUS HER