Det er en sindssyg fed guldkamp, der udspiller sig i Superligaen. Og i aften er ingen undtagelse, hvor endnu et kapitel skal skrives. FC København tager imod FC Midtjylland, og her er tre spilforslag til gyseren i Parken.

SIGN OP HOS UNIBET HER OG SPIL VORES SUPERLIGA SPILFORSLAG HER

Ender guldet igen i København?

fter fire sejre i træk er FC København tilbage i toppen af Superligaen. Senest imponerede de med en taktisk stærk indsats mod Brøndby IF. Trods fraværet af flere nøglespillere på grund af skader og karantæner, er FCK klar til at kæmpe for at genindtage førstepladsen og tage endnu et skridt mod deres tredje mesterskab i træk.

SÅ ER DER HAPPY HOUR MED SUPERLIGAEN

Kan de drille mestrene,og tage førertrøjen?

FC Midtjylland har også deres blik rettet mod guldet og ånder FCK i nakken. Efter en periode med blandede resultater har de vendt skuden med sejre over Brøndby og AGF, hvilket har bragt dem á point med FCK. Selvom de også døjer med skadesproblemer, kan potentielle comebacks fra Brynhildsen og Rømer give dem et tiltrængt boost i aftenens opgør.

SIGN OP HOS UNIBET HER OG SPIL VORES SUPERLIGA SPILFORSLAG HER

Guldkampen: En Afgørende Aften i Parken

SÅ ER DER HAPPY HOUR MED SUPERLIGAEN

Med kun tre runder tilbage af sæsonen er guldkampen i Superligaen mere intens end nogensinde. Brøndby IF vandt deres kamp i går og ligger nu et point foran både FCK og Midtjylland. Aftenens kamp i Parken kan derfor blive afgørende for, hvem der står med de bedste kort til at vinde mesterskabet. FCK har en chance for at tage et stort skridt mod guldet, men de skal være klar til at møde en Midtjylland-trup, der er kendt for at levere i de store opgør.

SIGN OP HOS UNIBET HER OG SPIL VORES SUPERLIGA SPILFORSLAG HER

Her er tre spilforslag til guldbraget

Alle spilforslag er med odds fra Unibet.

Over 4,5 kort i kampen, odds 1,85

Diks scorer i kampen, odds 6,75

X ved pausen + FCK vinder kampen, odds 5,2