Leveret i samarbejde med SpreadEx, alle odds er fra selvsamme bookmaker.

SIGN DIG OP HOS SPREAdDEX OG FÅ DIN VELKOMSTBONUS HER

Snubler Manchester City igen?

Manchester City har været ramt af karantænen til Rodri og tabt til Newcastle i Liga Cuppen samt Wolves i Premier League. Nu er spanieren igen til rådighed for Guardiola. Karantænen gælder nemlig ikke i Champions League, hvilket betyder, at han kan sende spanieren på banen fra start mod RB Leipzig.

FORVÆRRES KRISEN HOS DE ENGELSKE GIGANTER I AFTEN?

Spørgsmålet er så, om han gør det, eller om han foretrækker at spille med en midtbane sammen til det store møde med Arsenal i weekenden? Her har Rodri nemlig sin sidste karantænedag. Men tør Guardiola tage chancen, eller bringer han Rodri i spil for ikke at snuble igen?

Heavy Betting anbefaler: Det er godt nok svært at se, hvorfor vi ikke skal få en underholdende kamp her. City vil gerne frem på banen, og kommer de først foran, kan de for alvor gøre brug af Haalands vanvittige fart. Odds 1,72 for over 2,5 mål i kampen, tager vi.

Får vi en gyser i Dortmund?

I dødens gruppe må vi forvente en spændende kamp i Dortmund. Tyskerne tabte deres første kamp til PSG, og nu venter Milan, som delte point med Newcastle. Alle forventer, at Paris SG vinder gruppen, så kampen om andenpladsen bliver intens.

ODDS-BOMBE TIL DIG – ODDS 10,50 I PARKEN

Begge hold kommer til kampen i god form. Dortmund har vundet to ligakampe i træk, og gæsterne fra Milano har vundet tre kampe i Serie A i træk. Værterne håber dog at udnytte hjemmebanefordelen. Dortmund har ikke tabt på eget græs i de seneste 18 kampe.

Heavy Betting anbefaler: Det er to hold, der i den grad svinger i kvalitet. Det er en kamp, der som udgangspunkt bør stå godt for gæsterne. Det bør blive en taktisk affære, så gå efter, vi ikke har en vinder ved pausefløjtet. X ved pausen til 2,10 er dagens spilforslag på denne kamp.

SIGN DIG OP HOS SPREADEX OG FÅ DIN VELKOMSTBONUS HER