Leveret i samarbejde med SpreadEx, alle odds er fra selvsamme bookmaker.

SIGN DIG OP HOS SPREADEX OG FÅ DIN VELKOMSTBONUS HER

Kommer United tilbage på sporet?

De engelske giganter Manchester United skuffede igen med et nederlag, denne gang i weekenden, hvor de tabte 1-0 til Crystal Palace og dermed forværrede den opbyggende krise i storklubben. Nu gælder det Champions League-kampen hjemme mod Victor Nelsson og Galatasaray. Tyrkerne har opbygget formen siden deres 2-2 kamp mod FCK og har vundet tre ligakampe i træk.

KOMMER PREMIER LEAGUE-STJERNERNE UD AF KRISEN I DAG?

Det kan Manchester United ikke prale af. De befinder sig i noget nær en krise og er allerede ni point fra førstepladsen i Premier League, hvilket har ført til masser af dårlig omtale i pressen. Derfor er presset på Manchester United enormt denne tirsdag aften. Måske er det gæsternes chance?

Heavy Betting anbefaler: Der er ikke meget at råbe hurra for, når United træder på banen disse tider. Dog bør det blive en ret underholdende kamp på Old Trafford i aften, hvor man kan forvente kasser i begge ender. Det får man odds 1,66 på, som anbefales herfra.

ODDS-BOMBE TIL DIG – ODDS 10,50 I PARKEN

Leverer FC København sensationen?

FC København var på vej mod sejr i den første Champions League-gruppekamp mod Galatasaray, men måtte nøjes med en 2-2 uafgjort. Et resultat, som FCK var skuffede over. Det er rimeligt at antage, at FCK meget gerne vil forlade Parken i aften med endnu et uafgjort resultat. Det gælder også det mægtige FC Bayern, som kommer på besøg. Men kan FCK hente point mod de stærke tyske mestre?

Heavy Betting anbefaler: Det bliver naturligvis en svær kamp i aften for FC København, men de har for vane at levere på de store Champions League-aftener, når de spiller i Parken. Thomas Tuchel-bold er ikke indbydende til målfester, selvom der var mange mål imod Manchester United, så gå efter en kontrollerende sejr til gæsterne, hvor den helt store målfest udebliver. Bayern München vinder + under 4,5 mål til odds 1,72 (her skal Bet-builder anvendes.

SIGN DIG OP HOS SPREADEX OG FÅ DIN VELKOMSTBONUS HER