SIGN DIG OP HOS SPREADEX OG FÅ DIN VELKOMSTBONUS HER

Vi har spurgt vores dygtige brugere i vores Facebook-gruppe Odds for Vindere, om de vil komme med deres bedste bud til aftenens EM-kvalifikations kampe, hvor blandt andet Danmark skal i aktion.

Og dem får DU herunder! Held og lykke med spillene.

Slovenien – Finland

Af Andreas Olsen

Begge hold får 2+ kort @ 2.10 Bet365

Slovenien med 13 point, Finland med 12. Det kan næsten ikke blive mere spændende.

Der bør komme kort i denne kamp med Orsato som dommer. At begge hold får tildelt to kort til odds 2,10 bør være et fornuftigt spil, med tanke på kampens betydning.

SIGN OP HOS UNIBET HER OG FÅ DIN VELKOMSTBONUS

Danmark – Kasakhstan

Af Allan Alstrup

Joakim Mæhle målminutter (6-9) – køb 9, spil fundet hos SpreadEx

Joakim Mæhle virker som om, han har genfundet sin fodboldglæde i Wolfsburg, 1 mål i 7 kampe for Wolfburg er hæderligt for en back, plus han scorede i vores seneste hjemmekamp.

Han scorer af og til på landsholdet, og Danmark skal vinde denne kamp – både på grund af stillingen i puljen og især for at styrke deres indbyrdes position.

Med et rimeligt lavt spread kan Mæhle blive en fin fidus med lav risiko.

Samlet målminutter SMM (9-13) kan også være attraktivt. Det indebærer en lidt større satsning, men med mulighed for en stor gevinst, hvis det bliver et Mæhle-show.

TRE FRISKE EM-FREDAGSFIDUSER TIL DIG

Ungarn – Serbien

Af Allan Alstrup

Mitrovic (Serbien) scorer, odds 2,7 ved Expekt

Selvom Ungarn kun har lukket ét mål ind i puljen, tror jeg, at Serbien scorer. Serbien var klart det bedste hold i de to holds første kamp i Serbien, men tabte ufortjent. Det skal de have revanche for.

Mitrovic er en notorisk målscorer, der lavede tre mål i den seneste landskamp. Han spiller for Al-Hilal og scorer pænt (7 mål i 10 kampe).

Den eneste ulempe er hans hidsige temperament, hvilket øger risikoen for, at han får kort eller bliver udvist eller udskiftet.

Serbien skal hente point for at bevare afstanden til Montenegro, som ligger tæt på i tabellen. De to hold mødes igen tre dage senere i Serbien.

Hvis man er modig, giver odds på 2 og 3 mål henholdsvis 11,5 og 56.

SIGN OP HOS UNIBET HER OG FÅ DIN VELKOMSTBONUS

Nordirland – San Marino

Af Cristian Østergaard

San Marino +4 asain, odds1.95 Unibet.

Nordirland og San Marino, to hold der ikke har noget at spille for, mødes lørdag kl. 15.

Nordirland har kun scoret 4 mål på 6 kampe, hvilket svarer til under 1 mål pr. kamp.

San Marino har lukket 21 mål ind fordelt på 6 kampe, hvilket svarer til under 4 mål pr. kamp.

Sidst de mødtes, endte kampen “kun” 0-2 til Nordirland, hvor der var meget mere på spil.

NU STARTER MIRAKELJAGTEN – TRE GRATIS SPILFORSLAG TIL DIG

Italien – Malta

Af Martin Dich Matthiesen

Malta+3 Asian – odds 2.075 – Bet365

En meget omdiskuteret bettingsag ruller i det italienske fodboldforbund, hvor op til ti spillere er indblandet. Allerede er to spillere blevet sendt hjem, Tonali og Ziniolo.

Tonali spiller ofte for landsholdet, men ikke som fast bestanddel. Malta har kun tabt en kamp med mere end 2 mål i de sidste 9 nederlag, hvilket skete mod England i juni. På samme måde har Italien heller ikke vundet med mere end 2 mål i de seneste 9 sejre. De dominerer ikke nødvendigvis deres modstandere.

Jeg forventer en nervøs kamp fra Italien på grund af de omstændigheder, de befinder sig i, hvor de blot ønsker at hente en sejr. En sejr med 1-2 mål vil gøre dem tilfredse.

De to hold mødtes i marts, hvor Italien vandt 2-0 på Malta, og Tonali var banens bedste med to assists i første halvleg.

Bulgarien – Litauen

Af Henrik Månsson

Hvem vinder 1. halvleg? X, odds 2,15 hos Danske Spil

Der er bundopgør i gruppe G. Bulgarien og Litauen har kun fået 2 point hver, og de har udspillet deres roller i gruppen.

Hverken Bulgarien eller Litauen scorer særlig mange mål. Sidste gang de to hold mødtes, endte kampen 1-1. Begge hold scorer under 1 mål pr. kamp. Derfor ser jeg værdi i X ved pausen til odds 2.15 hos DS.

SIGN DIG OP HOS SPREADEX OG FÅ DIN VELKOMSTBONUS HER