Danmark skal op imod Slovenien, når EM-slutrunden starter for Hjulmands-drenge. Danskerne har en mindre hjemmebanefordel nede i Stuttgart, hvor vi forventer en ret underholdende kamp. Vi har en lækker dansk spilfidus til dig.

SIGN DIG OP HOS EXPEKT OG SPIL DAGENS EM-SPILFORSLAG HER 

Danmark skal rejse sig fra VM-fiaskoen

Det danske landshold starter EM-gruppespillet mod Slovenien som favoritter til at vinde tre vigtige point. Efter skuffelsen ved VM i Qatar er der bekymring, men kampen skal vise, at Danmark kan spille mere risikovilligt og frigjort. Træner Kasper Hjulmand planlægger højst sandsynligt en offensiv tilgang for at genfinde magien fra EM 2020.

Offensiven var tilbage i testkampene

I testkampene mod Sverige og Norge skabte Danmark mange chancer, og Christian Eriksen var tilbage på måltavlen. Eriksens gode form er afgørende efter en svær sæson i Manchester United. Rasmus Højlund, en målfarlig og hurtig angriber, forventes at spille en nøglerolle mod Slovenien. Joakim Mæhles offensive løb på fløjen kan skabe plads og muligheder for Højlund og Wind.

SIGN OP HOS UNIBET HER OG SPIL DAGENS EM-SPILFORSLAG HER

Lille hjemmebanefordel i Stuttgart

Mange danske fans vil støtte holdet i Stuttgart, hvor Danmark har gode chancer for at dominere mod et slovensk hold uden store stjerner. Tidligere resultater viser en 2-1 sejr i Parken og 1-1 i Slovenien. Med nøglespillere som Jan Oblak og Benjamin Sesko bør Slovenien ikke undervurderes.

SIGN DIG OP HOS SPREADEX HER OG SPIL DAGENS EM-FORSLAG HER

Dagens EM-spil fra Heavy Betting

Vi har stor forventninger til Danmarks offensiv, som virkelig viste, at de vil frem på banen. Det er naturligvis en åbningskamp, så der kan komme nerver i spil. Dog har kampene ved denne slutrunde været pivåbne indtil videre, og det forventer vi også denne bliver. Derfor er over 2,5 mål til odds 2,30 hos Bet365 en godkendt dansk spilfidus.

NY DANSK BOOKMAKER: CAMPOBET ER DEN NYE BETTINGDRENG I KLASSEN!