Nye expekt tilbyder ‘Den Gyldne Time’ på alle kampe under EM. Det betyder, at du får de bedste odds på 1×2-markedet, når du spiller med.

SIGN UP HOS EXPEKT OG FÅ DIN GYLDNE TIME HER!

Du kan spille med hver dag mellem kl. 12:00 og 13:00!

I Den Gyldne Time fjerner vi nemlig al profitten, som normalt tilfalder bookmakeren – oddsene sættes nemlig ud fra en tilbagebetaling på 100%! Dermed får du odds i særklasse, når du spiller på 1×2-markedet på expekt!

Er du klar til at spille med hos Expekt?

SPIL HER

Hvad går konceptet ud på?

SIGN UP HOS EXPEKT OG FÅ DIN GYLDNE TIME HER!

Bookmakere har en profitmargin, som er graden af overskud på en begivenhed. I dette koncept fjernes den profit. Det vil altså sige, at der på alle EM kampe er lavet odds ud fra en profitmargin på 0%. Dette gælder for 1×2-markedet på alle EM-kampe hver dagi tidsrummet mellem kl. 12:00 og 13:00.

Jo mindre profitmarginen er, jo bedre er det for spillerne. En 0% profitmargin er fantastisk for spillerne, da det giver de bedst mulige odds. Afhængigt af oddsformatet kan der lejlighedsvis forekomme udsving, der resulterer i mindre afvigelser fra 0%-marginen.

I Den Gyldne Time får du de bedste odds på EM-kampe!

Så det er om at komme i gang, for der er stadigvær en masse kampe tilbage. I morgen går vi ind i anden runde af gruppespillet, hvor der nok venter en del overraskelser, som vi allerede har fået et par stykker af.

KØB DIN SMS-PAKKE FRA HEAVY BETTING HER

SIGN UP HOS EXPEKT OG FÅ DIN GYLDNE TIME HER!

EXPEKT: VILDT ODDS PÅ DENNE SENSATION

EXPEKT BETTING: EKSTRACHANCE PÅ SUPER BOWL