Mangler du nogle gratis spilforslag til lørdagens tipskupon, så skal du læse med herunder. Vi har to styks til dig i dag, og følg med, fordi vi har ramt 8 af de sidste 10 spil. Leveret i samarbejde med SpreadEx, alle dagens spilforslag er med odds fra selvsamme bookmaker.

SIGN DIG OP HOS SPREADEX OG FÅ ET GAVEKORT PÅ 200 KRONER TIL JUST EAT

Fælder Fulham også Manchester United?

Manchester United røg som forsvarende mestre ud af Carabao Cup med et brag onsdag aften. Hele 3-0 vandt Newcastle, og pinligt nok tilmed på Old Trafford. Drømmenes Teater er ved at blive mareridtets slagmark for Manchester United, der er i færd med klubbens dårligste sæsonstart i 37 år.

Lørdag kl. 13:30 gælder det så en tur til London og Fulham på Craven Cottage.

Et hold som Manchester United traditionelt har styr på med 13 sejre i de seneste 15 dueller og ofte med en del mål. United har således scoret mindst to mål i otte af de seneste ni møder med Fulham.

Fulham er tilmed uden den stærke stopper Diop. Men som Erik ten Hags tropper spiller for tiden, så er det spørgsmålet, om det bliver til optur eller mere nedtur lørdag ved Themsen på gamle Craven Cottage.

P-DAG EFTER J-DAG: VI SØRGER FOR BETS OG PIZZA TIL DIG

Dagens spilforslag fra Heavy Betting: Der er ingen tvivl om, at det går rigtig dårligt for Manchester United, og Fulham bør også få noget med fra denne kamp. Vi forventer, det bliver en nervøs kamp, hvor United ikke kan få spillet til at hænge sammen, men har mere styr på defensiven. Gå efter X ved pausen til flotte odds 2,20.

Forværrer Lyngby OB’s krise?

OB har sagt farvel til Andreas Alm som træner. Dermed er Søren Krogh vikar for fynboerne, når de lørdag kigger forbi Lundtoftevej og Lyngby. OB har ikke just haft en prangende sæson, og nedturen kulminerede med et 3-0 nederlag til Fredericia i pokalen onsdag.

Det kostede Alm tjansen i Odense. Nu skal de så forsøge at samle stumperne op, og de har traditionelt et godt tag på Lyngby.

De er 7-1-2 i de seneste ti kampe mod Lyngby, og sidst de kiggede forbi, vandt de 4-0. Lyngby har haft en god sæsonstart, men er gået noget i stå med tre nederlag i træk. Der er tre point mellem de to hold, og de seneste ti kampe har set et målsnit på 3,0.

SÅ ER DER F***KING PIZZA – SPREADEX-TOGET KØRER NU

Dagens spilforslag fra Heavy Betting: Det her er en kamp, hvor man bør holde sig fra de store indsatser, for det er enorm svært at vurdere, hvilken forfatning OB kommer i, efter deres meget turbulente uge. det er en svær kamp at gøre sig klog på, men det bør blive en kamp uden det helt store tempo, hvor begge hold har det fint med x. Vi anbefaler X ved pausen til odds 2,15.

SIGN DIG OP HOS SPREADEX OG FÅ ET GAVEKORT PÅ 200 KRONER TIL JUST EAT