Dagens spilforslag til EM-kvalifikationen, som lakker mod enden, og derfor smider vi da også to gange gratis spilforslag til dig i aften, hvis du mangler lidt inspiration til din tipskupon.

Leveret i samarbejde med SpreadEx, alle dagens spilforslag er med odds fra selvsamme bookmaker.

SIGN DIG OP HOS SPREADEX OG FÅ ET GAVEKORT PÅ 200 KRONER TIL JUST EAT

Hvem går videre – Wales eller Kroatien?

I dag spilles den sidste runde af kvalifikationskampene frem mod EM næste sommer, og én gruppe stjæler overskrifterne. Vi skal nemlig afgøre, om det skal være Kroatien eller Wales, der sikrer sig en direkte billet til EM.

DET ER HER – DU SKAL VÆRE MED FOR TIDEN

Kroatien har uden tvivl de bedste kort på hånden. De har 13 point mod Wales’ 11 og møder Armenien, der ikke har noget at spille for overhovedet.

Wales står derimod over for en udfordrende kamp mod gruppens tophold, Tyrkiet, hvor de ikke blot skal vinde, men samtidig håbe på, at Armenien kan fælde Modric og holdet.

Den af Kroatien og Wales, der ender med ‘Sorteper’, er dog garanteret en ny chance via playoff.

Dagens spilforslag fra Heavy Betting: Vi kan simpelthen ikke se, hvordan Kroatien kan snuble i aften. Sewlvom armenerne har leveret nogle bedre præstationer på det seneste, så bør der være klar klasseforskel her. Vi finder lidt værdi i, Kroatien vinder til 0, der giver odds 1,66.

SÅ ER DER F***KING PIZZA – SPREADEX-TOGET KØRER NU

Og derfor giver vi heller ikke Wales de store muligheder for at levere overraskelsen. Tyrkiet viste vild moral i venskabskampen mod Tyskland forleden, da man vandt med 3-2, og man man leverede en flot præstation i Kroatien, da man vandt dernede. Wales har i vores optik ikke det store at spille for, så Tyrkiet kan sagtens slutte af med en sejr. Vi anbefaler derfor, Tyrkiet vinder kampen, men pengene tilbage ved uafgjort til odds 2,00.

SIGN DIG OP HOS SPREADEX OG FÅ ET GAVEKORT PÅ 200 KRONER TIL JUST EAT