Slutspillet i Metalligaen er i fuld sving. hvor vi i dag har et spændende opgør mellem Odense Bulldogs og Esbjerg Energy. Det kan blive en afgørende kamp for hvilket hold, der skal videre til semifinalen i Metalligaen.

SIGN OP HOS UNIBET HER OG FÅ DIN VELKOMSTBONUS PÅ 1000 KRONER

Sjette opgør i serien

Odense Bulldogs fører 3-2 og kan dermed vinde serien med sejr i aften i Esbjerg Energy og avancere til semifinalen. Men det bliver ikke nemt. De to hold har mødtes 11 gange i denne sæson, og kun fire gange er det lykkedes udeholdet at sejre.

KØB DIN ISHOCKEY-PAKKE HER

Odense Bulldogs har dog været bedst igennem serien. Ikke blot qua 3-2 føringen i kampe, men også generelt set. Man har bl.a. holdt Esbjerg Energy fra at score i to af kampene, den ene endda i Esbjerg.

SIGN DIG OP HOS SPREADEX HER OG FÅ OP TIL 1000 KRONER I VELKOMSTBONUS

Skal rejse sig efter pinlig indsats

I seneste kamp, som Odense tog 4-0 hjemme, var Esbjerg ikke rigtig til stede. Det blev blot til 18 skud igennem kampen, og Philip Schultz kaldet indsatsen for “pinlig” i nedtakten efter kampen.
Det virkede bare som om, at Odense havde 10% mere i alle facetter af spillet. Tacklingerne, pasningerne, og naturligvis evnerne i offensiv zone til at låse Odense op.

Ryggen mod muren

Med ryggen mod muren bør Esbjerg komme bragende ud i aften. Samtidig må man forvente at Odense, til at starte med, bare forsøger at holde dem lidt hen. De skal have neutraliseret Esbjergs første bølge og er bedst tjent med, at kampen forbliver målfattig så længe som muligt. Det har jo netop virket før. Esbjerg bør dog også tænke en anelse hjemad, så man ikke bliver ramt på kontrastød.

KØB DIN FAVORIT SMS-PAKKE HER

Dagens spilforslag med Heavy Betting

Af de fem foregående kampe i serien, er det kun 7-4 kampen der har resulteret i mere end ét mål i 1. periode. Det skal derfor være et fint spil på, at vi maximalt ser én scoring i 1. periode i aften.

Spil: Under 1.5 mål i 1. periode, odds 2.10 Unibet, spilbar til 1.95