Leveret i samarbejde med SpreadEx, alle dagens spilforslag er med odds fra selvsamme bookmaker.

SIGN DIG OP HOS SPREADEX OG FÅ ET GAVEKORT PÅ 200 KRONER TIL JUST EAT

Drømmene skal realiseres i gyseren i Farum!

Det er ikke til at komme udenom. Det bliver en gyser i Farum i aften, når FC Nordsjælland skal møde Fenerbahce. Det tyrkiske storhold ligger nummer ét i gruppen med 9 point, mens FCN ligger nummer to med 7 point. Så man kunne spekulere i, at begge hold faktisk ville være tilfredse med en uafgjort.

Men, og her er et stort “men”, bag dem lurer de bulgarske mestre, Ludogorets, med seks point. De møder gruppens bundprop, Spartak Trnava, der blot har ét point – et point vundet mod FCN, hvilket de danske tigre må ærgre sig gevaldigt over.

WEEKENDTILBUD MED SPREADEX – MANGLER DU EN TRØJE?

Vi står altså over for en situation i aften, hvor hverken FCN eller Fenerbahce har råd til at tabe, og selv et uafgjort resultat kan være farligt, selvom gæsterne ville være bedst tilfredse med dette udfald. Så hvis drømmen om næsten runde skal realiseres på Right to Dream Park i aften, kræver det formentlig tre point til de danske værter.

Dagens spilforslag fra Heavy Betting: Puha, det her er en svær kamp. Er den åbent fra start, bliver det ført i anden halvleg? Er de begge tilfredse med X’et? Der er mange spørgsmål, men vi forvente trods alt, det ikke bliver en åben slagudveksling i første halvleg. Fenerbache har muligvis respekt for kunstgræsset, og så er det endda rimelig koldt, som kan få betydning for kunsten. Derfor ser vi en lille fidus i, at der ikke er nogen vinder ved pausen. X ved pausen til 2,20 er godkendt.

SIGN DIG OP HOS SPREADEX OG FÅ ET GAVEKORT PÅ 200 KRONER TIL JUST EAT

Færøernes sensation skal kæmpe for livet!

Klaksvik blev det første hold fra Færøerne til at deltage i en europæisk turnering. Nu handler det om at sikre fortsat deltagelse i Conference League, hvor Klaksvik imponerende nok stadig har en chance for at avancere til næste runde.

Det franske storhold Lille ser ud til at være favoritter til at vinde gruppen. De møder i aften bundholdet Ljubljana, som kun har tre point. Lille har otte point og kan derfor sikre sig avancement med en forventet sejr. Der er således kamp om andenpladsen tilbage.

SÅ ER DER F***KING PIZZA – SPREADEX-TOGET KØRER NU

Det bliver en direkte duel mellem Klaksvik, der spiller på hjemmebane mod Slovan Bratislava. Klaksvik har fire point, mens gæsterne har syv. Så situationen er klar: Der skal hentes tre point for at sikre endnu en mulighed for en sensation.

Dagens spilforslag fra Heavy Betting: Vi vil rigtig gerne have den færøske klaphat på i dag, men de får det altså svært. Dog er vi overbeviste om, det skal nok blive underholdende. Derfor finder vi også værdi i, at begge mandskaber kommer på tavlen til odds 1,66.

SIGN DIG OP HOS SPREADEX OG FÅ ET GAVEKORT PÅ 200 KRONER TIL JUST EAT