Champions League-semifinalen mellem Paris Saint-Germain og Dortmund bliver tæt. Vi har fundet et spilforslag til dig, som vi er ret vilde med.

SIGN OP HOS UNIBET HER OG SPIL VORES CHAMPIONS LEAGUE SPILFORSLAG HER

Bryder PSG forbandelsen i år?

Paris Saint-Germain står over for en afgørende udfordring, da de forbereder sig på returkampen i Champions League-semifinalen mod Borussia Dortmund. Selvom de har sikret sig Ligue 1-titlen, er deres europæiske drømme på spil. Efter et snævert 1-0 nederlag i det første opgør skal PSG finde vejen tilbage på hjemmebane på Parc des Princes. Kylian Mbappé og holdet har potentialet til at vende kampen med deres offensive kvaliteter.

SÅ ER DEN HER – ISHOCKEY-PAKKEN TIL A VM 2024

SIGN DIG OP HOS EXPEKT OG FÅ DIN VELKOMSTBONUS PÅ 1000 KRONER

Kan Dortmund leverer overraskelsen?

Borussia Dortmund står over for den svære opgave at forsvare deres 1-0 føring fra det første opgør. Holde får svært ved at stå imod PSG’s offensive pres og sikre sig en plads i finalen. Med spillere som Jadon Sancho og Marco Reus i deres rækker har Dortmund kvaliteten til at true PSG’s forsvar og måske score vigtige mål i aften.

SIGN DIG OP HOS SPREADEX HER OG SPIL VORES CHAMPIONS LEAGUE ODDS HER

Champions League-semifinalen bliver tæt

Kampen er ikke blot en kamp om at nå finalen; den er et skridt nærmere triumfen i Champions League. Begge hold kæmper for at opfylde deres drømme om at løfte trofæet. Det bliver en intens kamp, hvor vinderen vil stå over for endnu en udfordring i finalen. Hvem vil træde frem som sejrherren og sikre sig en plads blandt Europas bedste?

SIGN DIG OP HOS COMEON! HER SPIL DAGENS CHAMPIONS LEAGUE SPILFORSLAG 

Vores spilforslag til braget

Det blvier nervøst i aften, og vi forventer omend en ret åben kamp, så bør holdene også trække lidt i håndbremsen. Det ligner på forhånd ikke en målfest, så vi har kig på denne frække variant. Vi har stor tiltro til en hjemmesejr, så vi går med PSG vinder + under 4,5 mål til odds 2,11 hos NordicBet.