Klubfodboldens fornemmeste kamp spilles i aften! Champions League-finalen står i år mellem Real Madrid og overraskelsen Borussia Dortmund. Vi har naturligvis været på arbejde, og har fundet disse tre fede spilforslag til dig.

KØB EM-PAKKERNE LIGE HER!

EM 2024 FEBEREN ER OVER OS – DET BLIVER CRAZY

Spilforslag nummer 1 til Champions League-finalen:

Real Madrid vinder og under 3.5 mål, odds 2,47 hos ComeOn!

SIGN DIG OP HOS COMEON! HER OG SPIL DAGENS SPILFORSLAG 

5 af de seneste 6 Campions League-finaler og 11 af de seneste 16 er endt med under 2.5 mål. Det bliver bare så taktiske kampe. Real Madrid har indkasseret blot 35 mål i de seneste 43 kampe i La Liga og Champions League med hele 21 clean sheets i processen.

ODDS 100 – RAMMER VI DET IGEN FOR DIG?

Spilforslag nummer 2 til Champions League-finalen:

NikoSchlotterbeck er en stor dreng med store bevægelser. Han er ikke dårlig, og har virkelig udviklet sig meget siden skiftet til Dortmund fra Freiburg. Tyskeren kan gode lide det fysiske spil, og han giver ikke ved havelågeren. VI mildest talt helt vilde med dette spilforslag.

Schlotterbeck til at få kort, odds 5,80 hos, Unibet, Expekt og Leo Vegas

FØRSTE ODDSBOMBE ER UDE TIL EM – KØB DIN PAKKE NU!

SIGN DIG OP HOS EXPEKT OG SPIL VORES CHAMPIONS LEAGUE SPILFORSLAG HER

Spilforslag nummer 3 til finalen:

Vi forventer et kampbillede, hvor Real Madrid er mest på bolden, og Dortmund sætter sig på omstillingerne. Derfor er det et meget interessant odds, som vi kigger på her. Vi har Real Madrid til at få flest hjørnespark, men hvor Dortmund har et til at starte med. Altså Hjørnespark handicap -1, Real Madrid, det giver odds 1,98 hos Danske Spil.

Held og lykke med spillene!