Kamp: Washington Wizards – Atlanta Hawks
Odds: 2.00
Spilbar ned til: 1.92
Status: Vundet

Ganske kort her, da tid er kort.

Kamp 2 i nat efter Wizards vandt første kamp. Kampen endte med en 7 points sejr, hvor Wizards hang lidt efter i starten, men satte tempo på i løbet af anden halvleg. Præcis som forventet i min optakt af denne serie. Wizards kommer ikke til at få problemer med at score mod Hawks, til trods for, at Hawks statistisk set har et godt forsvar. Hawks derimod vil få problemer med at score, da John Wall kommer til at tage deres x-faktor Dennis Schroder ud af spillet. Det så man i kamp 1, hvor der kom en periode midt i anden halvleg hvor Wizards går på et 25-9 run.

Det er sidste kamp i Washington inden serien vender mod Atlanta, og jeg forventer, at Wizards tager sejren. Netop fordi Hawks får de her perioder, hvor de har problemer med at score, er handicappet ret interessant. Hvis Wizards i slutningen af kampen fører med lille håndfuld points, så vil Hawks begynde at fejle og sende Wizards på straffelinjen. Her vil Wizards med al sandsynlighed putte bolden i hænderne på tidligere 1st pick overall John Wall, der er en solid 80% skytte fra straffe.