Udbyder: Bet365
Spil her
Dato: January 12, 2018 19:00
Kamp: Vänersborg - Sirius
Spiltype: Asian
Udfald: Vänersborg -2,5
Odds: 1.80
Spilbar ned til: 1.70
Status: Tabt

Vigtige point står på spil, når Vänersborg og Sirius krydser klinger fredag aften. Hjemmeholdet står med en god mulighed for en slutspilsplads, mens gæsterne overraskende er tæt på at skulle ud i nedrykningsspil i foråret.

Vänersborg fik ørene i maskinen onsdag aften i Västerås. Et nederlag der for mig var forventet og 6-1 nederlaget kunne godt vidne om, at de i 2. halvleg slap gashåndtaget lidt for at rette fokus mod fredagens opgør. Det er hjemme i egen hal, at de blå fra det vestlige Sverige henter deres point. Her har de bl.a. tidligere på sæsonen besejret stærke modstandere som VSK og Vetlanda.
Sirius har tabt 6 af deres seneste 8 kampe. Herunder 0-13 hjemme til Edsbyn, 5-7 hjemme til oprykkerne fra Motala og nederlag 3-1 i Kalix. Det ser sort ud for holdet fra Uppsala og de skal til at levere bedre resultater, hvis de ikke skal ud i et blodigt nedrykningsspil. Der er dog ikke noget der tyder på, at det billede er ved at ændre sig. Senest spillede de bare 3-3 hjemme mod TB Västerås, der er det dårligste hold i Elitserien som har lukket 149 mål ind i 20 kampe, 43 flere end Sirius.
Vänersborg skuffede i weekenden, da de kun spillede 4-4 hjemme mod Tellus. Forventer dog at de er topmotiverede her og sender Sirius hjem med en sæk.