Udbyder: Danske Spil
Spil her
Dato: January 12, 2018 18:15
Kamp: Tyskland (hold-special)
Spiltype: Hvilket hold scorer flest mål i indledende runde?
Udfald: Tyskland
Odds: 9.00
Spilbar ned til: 6.00
Status: Tabt

Tyskland er i pulje med Slovenien, Makedonien og Montenegro. I min optik har de den klart “letteste” pulje.

Det går igen hos alle tre hold, at de på ingen måde har målmænd, der kan gøre en kæmpe forskel.

Tyskland ligner bare et rigtig homogent hold. Der er rigtig mange med fra det hold, der vandt EM, de er vant til den store kulisse fra Bundesligaen og så har de bare set skarpe ud i optakten til EM. De scorer 66 mål i deres sidste to testkampe mod Island

Slovenien har en del prominente skader til den her slutrunde. De er bestemt ikke et skarpt forsvars-hold. De havde to testkampe mod Serbien op til slutrunden, hvor de lukker 57 mål ind. Ved VM i 17 var de også ret hullede, hvor de lukkede mange mål ind mod segunda-holdene og hele 36 scorede spanierne på dem.

Makedonerne er heller ikke et udpræget forsvars-hold på nogen måde. Ydermere har de altid været relativt hurtige i deres afvikling af angrebene – især anført af Lazarov, der ikke har noget imod en hurtig afslutning – det taler selvfølgelig også for flere angreb til modstanderne og dermed mål.

Montenegro er deres absolutte stjerne i Borozan, og det mål alt andet lige kunne mærkes i hele holdet. Til EM i 16 lukkede de 30 mål ind i snit i de tre kampe de fik.

Umiddelbart er største konkurrenter Norge og Frankrig fra Gruppe B. Men til hele odds 9, så er værdien klart på Tyskland, der også er et særdeles potent kontrahold med hurtige fløje – og ikke mindst en rigtig god målmand, som det kræver for at få gang i kontrafasen.

Flot værdi her.